Teleport Pro. V1.5 + Kurulum + Kullanımı [ Resimli Anlatım ] + Bonus ! |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Teleport Pro. V1.5 + Kurulum + Kullanımı [ Resimli Anlatım ] + Bonus !Teleport Ultra,İnternette gezerken bir siteyi beğendiniz ve bunu internette olmadığınız zamanda gezmek istiyorsunuz O halde size bu programı öneriyoruz Teleport programıına beğendiğiniz sitenin adresini yazıyorsunuz ve program siteyi tamamen bilgisayarınıza indiriyor Böylece internette olmadığınız zaman bile siteye girip dolaşabileceksiniz![]() Teleport ile bir siteyi aynen internette gezebilecek şekilde dosya yapısını koru kopyalayabilir, belli biçim ve büyüklükteki dosyaları innDirebilir ya da tüm sitedeki bağlantı ve dosyaları listeleyebilirsiniz ![]() HTML 4 0, CSS 2 0, ve DHTML türlerini okuyup şifreli web sayfalarını da kaydedebilen Teleport, otomatik bağlantı çevirebilme, Java applet desteği, zamanlayıcısı ve yeniden yönlendirme yapabilen sayfalardan da innDirme desteği ile göz dolduruyor![]() Teleport Pro Programı ile yapabileceklerinize birkez daha gözatacak olursak: - Tüm web sayfalarını alt sayfaları ile birlikte sabit sürücünüze kaydedebilirsiniz - Kaydettiğiniz bu sitenin birebir kopyasını çıkartabilirsiniz - Belirteceğiniz dosya boyutu ve özelliklerine sahip web sayfalarında arama yapabilirsiniz - Bilinen adreslerden innDirme yapabilirsiniz - Kaynak web sayfasına bağlı tüm diğer sayfaları da inceleyebilirsiniz - Anahtar kelimeler kullanarak bir web sayfası aratabilirsiniz - Yavaş açılan web sayfalarını beklemek zorunda kalmazsınız - Şifreli siteleri de bilgisayarınıza kaydedebilirsiniz Teleport Pro 1 5 Download![]() -------------------------KURULUM------------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------------KULLANIM------------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Cevap : Teleport Pro. V1.5 + Kurulum + Kullanımı [ Resimli Anlatım ] + Bonus ! |
|
|
#2 |
|
Kayıtsız
|
Cevap : Teleport Pro. V1.5 + Kurulum + Kullanımı [ Resimli Anlatım ] + Bonus !peki doman ve hostingim var bu sitenin temasında bir site inşaa edeceğim türkçe panelde olması gerekli nasıl yapabiliriz
|
|
|
|