| 
	|||||||
   ![]()  |  

| 
		 | 
	Konu Araçları | 
| anlatım, birebir, için, jdownloader, rapid, resimli | 
Rapid İçin Birebir Jdownloader Resimli Anlatım | 

| 

| 
		#1 | 
| 

Prof. Dr. Sinsi

| 

Rapid İçin Birebir Jdownloader Resimli AnlatımRapid için birebir jdownloader resimli anlatım Rapid için birebir jdownloader resimli anlatım öncelikle jdownloader programını burdan indirelim   indirdikten sonra klasörden programı açalım  gerekliilerlemeleri yapalım  daha sonra büyük ihtimal güncellemeler ile ilgilibirkaç soru soracaktır  güncelleyelim, geri kalmayalım  geri kalanbirkaç ufak ayarı dilimiz döndüğünce anlatayım![]() 
   sadece işimizi görecek kullanışlı ayarlara parmak basmak istiyorum![]() Üzerindedurulması gereken en mükemmel özelliği modeme kendi kendine reset atabilmesi   Rapidshare free user'lar bunu gayet iyi bilirler  Bir diğerözelliği rapidshare geri sayım sayacını da ortadan kaldırıyor  sizsadece linkleri panoya kopyalıyorsunuz  o kendisi hallediyor  linkleri otomatik algılaması için işaretli olması gerekiyor   böylelikle herhangi bir linki kopyala dediğimizde jdownload aktif hale geliyor  Modemin her indirme sonunda reset atmasını istiyorsak birkaç ayar yapmamız lazım   Alıntı yaptığım sıraylaResmi Orjinal Boyutta Görmek Istiyorsan TIKLA: 848 x 566 ![]() Resmi Orjinal Boyutta Görmek Istiyorsan TIKLA: 801 x 641 ![]() Resmi Orjinal Boyutta Görmek Istiyorsan TIKLA: 800 x 640 ![]() resimler gayet iyi anlatıyor   Uygulayınız  
   ve yapın yeter ![]() Premium kullanıcılar için de oldukça tatmin edici özellikleri var   Örneğin her premium kullanıcısının başına gelmiş can sıkan bozuk partlara son diyor bu program  vazgeçemediğimiz flashget'e elveda mı diyeceğiz ne!Ayrıca rapidshare linklerini panoya kopyaladığınızda linklerin ölümü olup olmadığını da gösteriyor ![]() En çok karşılaşılan sorun duraklatma olayı   Göreceğiniz gibi programda iki tane X (sol üst) düğmesi var  Soldaki indirme işlemini hemen durdurur  Sağdaki X ise indirme işlemi bittikten sonra durdurur![]() Belirtelim ![]() Jdownloader otomatik güncelleme yeteneği ile paylaşım sitelerinin yeni geliştirdiği tüm korumaları otomatik olarak aşabilmekte ![]() ProgramınDLC konteynır yaratma, rar şifreleri bulma, rar'dan otomatik dosyaçıkarma gibi daha birçok deyinmediğim özelliği mevcut   Bence indiriniz,kurcalayınız ve keşfediniz  memnun kalacaksınız  Unutmadan, makinamızda java olması şart  alıntıdır ![]()     | 

| 
| 
		 |