|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
anlatım, birebir, için, jdownloader, rapid, resimli |
![]() |
Rapid İçin Birebir Jdownloader Resimli Anlatım |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Rapid İçin Birebir Jdownloader Resimli AnlatımRapid için birebir jdownloader resimli anlatım Rapid için birebir jdownloader resimli anlatım öncelikle jdownloader programını burdan indirelim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() Üzerindedurulması gereken en mükemmel özelliği modeme kendi kendine reset atabilmesi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() işaretli olması gerekiyor ![]() ![]() Modemin her indirme sonunda reset atmasını istiyorsak birkaç ayar yapmamız lazım ![]() Resmi Orjinal Boyutta Görmek Istiyorsan TIKLA: 848 x 566 ![]() Resmi Orjinal Boyutta Görmek Istiyorsan TIKLA: 801 x 641 ![]() Resmi Orjinal Boyutta Görmek Istiyorsan TIKLA: 800 x 640 ![]() resimler gayet iyi anlatıyor ![]() ![]()
![]() ve yapın yeter ![]() Premium kullanıcılar için de oldukça tatmin edici özellikleri var ![]() ![]() Ayrıca rapidshare linklerini panoya kopyaladığınızda linklerin ölümü olup olmadığını da gösteriyor ![]() En çok karşılaşılan sorun duraklatma olayı ![]() ![]() ![]() ![]() Belirtelim ![]() Jdownloader otomatik güncelleme yeteneği ile paylaşım sitelerinin yeni geliştirdiği tüm korumaları otomatik olarak aşabilmekte ![]() ProgramınDLC konteynır yaratma, rar şifreleri bulma, rar'dan otomatik dosyaçıkarma gibi daha birçok deyinmediğim özelliği mevcut ![]() ![]() ![]() ![]() alıntıdır ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|