|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
fikrimizin, gazi, kemal, kitap, mustafa, rehberi, özeti |
![]() |
Fikrimizin Rehberi: Gazi Mustafa Kemal, Kitap Özeti |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fikrimizin Rehberi: Gazi Mustafa Kemal, Kitap ÖzetiFİKRİMİZİN REHBERİ: Gazi Mustafa Kemal Ortaokula gelene kadar Mustafa'ydı ![]() ![]() ![]() Matematik yeteneğiyle Mustafa Kemal oldu ![]() ![]() ![]() Emperyalizmi dize getirdi ![]() ![]() ![]() ![]() Yazar ve emekli binbaşı Erol Mütercimler ![]() ![]() ![]() Yeditepe ![]() ![]() ![]() “Fikrimizin Rehberi: Gazi Mustafa Kemal” kitabı çıktı ![]() ![]() ![]() --------------------------------------------------------------------------- Kitabın yazarı Erol MÜTERCİMLER ile söyleşi; 1250 sayfalık kitabınız devlet adamı ![]() ![]() ![]() ![]() "Çekindiniz mi? Hayır çünkü tüm bunların yanında beni en çok ilgilendiren ![]() ![]() ![]() ![]() Orhan Pamuk ![]() ![]() Katılmıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Mustafa’yı seyrettiniz mi? Evet ![]() ![]() ![]() ![]() Ama siz de “İnsan Atatürk”ü yazmakta sakınca görmediniz? Tabii ki yazılacak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ama ![]() ![]() ![]() Ama bunları “O bunu demiş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yani rahatlamak için? Ayrıca yaşamı boyunca sindirim sorunu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kemal Tahir gibi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Evet ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Orhan Pamuk’un hiç mi haklılılık payı yok? Var çünkü bunu için önce gerçek bir Atatürk filmi yapmak zorundayız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Diktatör müydü? Kitapta bu konuda çok anı var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Son teşhis Kanser Kitabınızda Atatürk’ün doktoru Mim Kemal Öke’nin hiç yayımlanmamış anılarından yararlandınız ![]() Gelibolu Kara Muharebeleri 25 Nisan 1915’te başladı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O kadar duygusaldı ki “İyi ki çocuğum olmadı” derdi Abdurrahman Tunçak öz oğlu olabilir mi? Olasılık tanımıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arşivleri açmadılar Genelkurmay’ın arşivlerinden yararlandınız mı? Hayır ![]() ![]() ![]() ![]() Kadınlar ona asılırdı Çapkın mıydı? Nazlı Pektaş’tan dinledim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aşık oldu mu? Hayır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yalnız mıydı? Yaşamı boyunca yalnızdı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardeşini kazayla vurdu Mim Kemal Öke’nin anılarından öğrendim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hz ![]() Fatİh Sultan Mehmet ve İslam Peygamberi Muhammed’e hayrandı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yüzlerce yılın kökleşmiş alışkanlık ve geleneklerini yıktı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Türkiye'de doğan ve parlayan yıldız ![]() ![]() ![]() 'Onun insan olarak ülküsü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kendisinden halife olmasını isteyenlere ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|