Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Kitap Özetleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
adı, ferhat, kitap, mürsel, râygân, sağlan, yazar

Râygân | Mürsel Ferhat Sağlan- Kitap Adı: Râygân Yazar Adı: Mürsel Ferhat

Eski 08-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Râygân | Mürsel Ferhat Sağlan- Kitap Adı: Râygân Yazar Adı: Mürsel Ferhat

Râygân | Mürsel Ferhat Sağlam

Kitap Adı:Râygân
Yazar Adı: Mürsel Ferhat Sağlam
Sayfa Sayısı: 128
Fiyat: 16 TL
Yayın Tarihi: Temmuz 2011
ISBN: 978-605-5676-38-4
Kategori: Roman

Ne biri susar ne de öteki kararır O yüzden âşıklar gece olunca korkar, çocuklar karanlıktan kaçar, avcılar siyah giyinmeyi sever ve kadınlar sadece karanlıkta gülümser
Siyahın insan üzerindeki etkisi böyle özetlenemez elbet; ama hayal kurmak nasıl olsa bedava?
Bu arada aradığım şeyi nihayet buldum Az önceki şairane tavrım bu yüzdendi Neye niyet neye kısmet? Ben caniliğe meyletmek üzereyken kitabın arasında buruşuk, çizgisiz bir kâğıt buldum
Kâğıdın ön tarafında kocaman bir kalp ve o kalbin içinde de altı satırlık bir mektup vardı Kâğıdın diğer yüzünde de adres yazılıydı Acaba bu adres, gecikmiş bir mektuba elini uzatıp hoş geldin der mi?

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com