Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Kitap Özetleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
altını, alıntıkitaplardan, cizdiklerimiz, kitaplardan

Kitaplardan Alıntı(Kitaplardan Altını Cizdiklerimiz)

Eski 08-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kitaplardan Alıntılar Kitaplardan Alıntını Cizdiklerimiz

Sefil düşünceler ve küçüklükler arasında kaybolup, hayattaki büyük sırrı çözemedik, soru da cevapsız ve acımasız kalakaldı
Nasıl yaşadın, neden öyle yaşadın, neyi yapabilecekken yapmadın, başka bir yol, başka bir anlam arıyordun, yanlış zilleri, yanlış kapıları çaldın, yanlış yollara saptın, yanlış insanları sevdin, yanlış yataklarda uyudun, yanlış evlerde yaşadın Neden hayal ettiklerini, düşündüklerini bu kadar küçümsüyorsun?"

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-16-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Şimdi tek istediğim nefes alabilmek, ötesinde yok gözüm
Kaçmak da mümkün buradan elbette ama benim istediğim kaçmak değil ki
Ne varmayı arzuladığım bir öte diyar,
ne de bir yerlerde bıraktığım kayıp bir cennetim var
Sadece çıkmak istiyorum
Çıkmak da değil, çıkabilmek Ben o ihtimali seviyorum
Seçeneğim olmasını, kapının aralık kalmasını…
Durmuşum bir eşikte, ne bir adım geri, ne bir adım ileri, uzatmışım kafamı aralıktan dışarı, sırtımı dönmüşüm o cehennem sıcağına, mutlu mesut, çocuk çocuk soluklanıyorum serinlikten, ötesi gerisi ne gam

MedCezir - Elif Şafak

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-16-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Bazı şeylerin gitmesine izin vermek işte bu nedenle çok önemlidir Onları serbest bırakmak

Gevşek olanı kesmek…

İnsanların hiç kimsenin işaretli kağıtlarla oynamadığını anlaması gerekiyor; bazen kazanırız ve bazen de kaybederiz Hiçbir şeyi geri almayı bekleme, yaptıkların için takdir edilmeyi bekleme, ne kadar zeki olduğunun keşfedilmesini bekleme ya da aşkının anlaşılmasını Daireyi tamamla Gururlu, yetersiz ya da kibirli olduğun için değil, sadece artık onun senin yaşamında yeri olmadığı için Kapıyı kapat, plağı değiştir, evi temizle, tozdan kurtul Geçmişte olduğun kişiyi bırak ve şu anda kimsen o ol

Zahir - Paulo Coelho

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com