![]() |
Teşkilatın Silahşörü Yakup Cemil |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Teşkilatın Silahşörü Yakup Cemil![]() YAKUP CEMİL'İN ÖLÜMLE LİDERLİK ARASINDAKİ SINAVI (İnsanoğlu Bazen Celladına Gülümser) 1)Yakup Cemil son adamlarını,ünü bütün imparatorluğa yayılmış ve günümüze kadar da gelmiş olan Sinop Zindanlarından devşirir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2)Cellada gülümseme her insana nasip olmaz sadece güçlü,korkusuz,idealist insanlara nasip olur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Teşkilatın Silahşörü Yakup Cemilİlyas Kara Teşkilatın Silahşörü Yakup Cemil Yakup Cemil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Teşkilatın Silahşörü Yakup Cemil![]() Teşkilatın İki Silahşörü (Soner Yalçın) Soner Bey beni arıyormuşsunuz!' Tanışmamız telefonda bu cümleyle başladı ![]() Tarih 16 haziran 1999 ![]() Torun "Yakub Cemil" yurtdışında katıldığı silahlı operasyonları ve dedesi, İttihat ve Terakki Cemiyeti'nin ünlü fedaisi Yakub Cemil'le benzerliklerini anlattı ![]() ![]() ![]() "30 Ekim 1984 ![]() ![]() Odada, subaylıktan ayrılma Yılmaz ve MİT'ten emekli Mehmet Ali Ağabey de var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Kelle alana, yani tetiği çekene biz 'Teğ-Men' veya 'Çiftçi' derdik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Beyrut benim ilk işimdi ![]() Sıcak ete ilk orada sıktım ![]() ![]() ![]() "1983 yılının 15 nisanı ![]() İki komportıman çalışacağız ![]() ![]() Ben 4'üm! Liége-Brüksel ve Rotterdam--Abnham hattı bizimdi ![]() ![]() ![]() "Operasyondan sonra elerimizi kolonyalı mendillerle sildik ![]() ![]() ![]() ![]() "PKK'lı Abdullah Öcalan'la da, MLSPB'li Şemsi Özkan'la da aynı okulda okudum ![]() ![]() ![]() "1979 yılının bir mart günü Ankara'dan ayrıldım ![]() ![]() "Bu kavgada bizim iki sadık dostumuz vardı: biri hayat, diğeri ölüm! ![]() ![]() Sistemler, rejimler değişti, teşkilat hep aynı kaldı ![]() Fedaileri dün Dede Yakub Cemil'di, bugün Torun "Yakub Cemil ![]() İki Silahşorun Gerçek Yaşamöyküsü ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Teşkilatın Silahşörü Yakup Cemilİlyas Kara Cepheden Sehpaya Yakup Cemil Fedai Yakup Cemil'in kolları usulen de olsa direğe bağlıydı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu eserde hayatını devletine, vatanına ve milletine adayan, acımasızlığı, korkusuzluğu ve silahşorluğu ile çevresine korku salan, dünyada silahı almadan tutuklanan belki de tek adam olan bir fedainin, bir Türk Rowan'ının, aldığı görevin hakkını veren bir Teşkilat-ı Mahsusa üyesinin hayatını, nefesinizi tutup okuyacaksınız ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|