Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Tarih / Coğrafya

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bilgiler, hakkında, insanları, tarihin, önemli

Tarihin En Önemli İnsanları / Tarihin En Önemli İnsanları Hakkında Bilgiler

Eski 08-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Tarihin En Önemli İnsanları / Tarihin En Önemli İnsanları Hakkında Bilgiler

Tarihin en önemli insanları

Avrupa Konseyi parlamentosunun girişinde yeni bir sergi açıldı 21’inci Yüzyıl’ın en önemli kişilikleri arasında Leonardo Da Vinci ve Gandi’nin yanı sıra bir de Türk büyüğü var

Serginin ilginç bir özelliği de salonun belirli yerlerine konan seçim sandıkları 20 tarihi önemdeki şahsiyetin sergisini geziyorsunuz ve sonra istediğiniz isme oy veriyorsunuz Oy pusulasında tek soru var: Size göre insanlık tarihinin 21’inci yüzyıla ulaşmasında en önemli köGoogle Page Rankingü görevini kim görmüştür? İşte o 20 önemli şahsiyet

Konfüçyus

Pierre de Coubertin

Jean Henri Dunant

James William Fulbright

Mohandas Karamchand Gandhi

Büyük İskender

Johannes Gutenberg

Friedrich von Humboldt

Martin Luther King Jr

Ferdinand Macellan

Marco Polo

Evliya Çelebi

Eleanor Roosevelt

İbni Rüşd

Albert Schweitzer

Leopold Sedar Senghor

Huda Shaarawi

Rahibe Teresa

Leonardo da Vinci

Henrik Arnold Wergeland

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com