|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
giyinmeli, kadın, kilolu, söyleşi, tavsiyeler |
![]() |
Kilolu Kadın Nasıl Giyinmeli Söyleşi Ve Tavsiyeler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kilolu Kadın Nasıl Giyinmeli Söyleşi Ve TavsiyelerModanın sadece zayıf kadınlar için olduğunu düşünüyorsanız ![]() ![]() ![]() ![]() 1- Kilolu bir kadın olarak önerilerinize ihtiyacım var ![]() ![]() ![]() Vücudunuzla orantılı duracak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2- Bir devlet okulunda İngilizce öğretmeni olarak görev yapıyorum ![]() V yakalı elbiseler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 3- Büyük beden giyinen bir kadın olarak hangi renkleri tercih etmem gerektiğini söyler misiniz? Sürekli siyah giymek istemiyorum ve sizden alternatif renk önerileri bekliyorum ![]() Kilolu kadınlara giyim önerileri Büyük beden giyinenler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 4- Kilolu bir kadınım ![]() ![]() ![]() ![]() İç çamaşır seçimi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kilolu kadınlar için giyim önerileri 5- 30 yaşında ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kilolarınız orantılı bir şekilde dağılmış olduğu için şanslısınız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pantolonda ise aşırı dar ve aşırı bol modeller tercih etmemelisiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|