![]() |
Güzel Kadının Tarifi / Güzel Kadının Tarifi Hakkında /Güzel Kadının |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Güzel Kadının Tarifi / Güzel Kadının Tarifi Hakkında /Güzel KadınınÜnlü film yıldızı Audrey Hepburn'e güzelliğinin sırrını sordular ![]() -Çekici dudaklara sahip olmak istiyorsanız, dudağınıza tatlı sözden başkasını dokundurmayın ![]() -Güzel gözleriniz olsun istiyorsanız, güzel insanlarla göz göze gelin, gerçek dostlar edinip sık görüşün ![]() -İdeal beden ölçülerine sahip olmak ve hep zayıf kalmak istiyorsanız, yemeğinizi yoksullarla ve açlarla paylaşın ![]() -Alımlı saçlara sahip olmak istiyorsanız, çocuğunuzun günde en az bir kere onu okşamasına izin verin ![]() -Dikkat çekici pozlar vermek istiyorsanız, yanınıza bilgelik ve tevazuyu alarak yürüyün, asla cahilce ve gururla yürümeyin ![]() -İnsanların da tıpkı elimizin altındaki eşyalar gibi, hatta onlardan çok daha fazla onarılmaya, yenilenmeye, bakım gömeye, gözden geçirilmeye ihtiyaçları vardır ![]() ![]() -Hatırlayın, bir yardım eline ihtiyaç duyarsınız, kendi omuzunuzdan kolunuza doğru göz gezdirin, dirseğinize ve bileğinize varın, işte orada bir yardım eli bulacaksınız ![]() -Yaşlandıkça, iki elinizin olduğunu, birinin kendinize, diğerinin de başkalarına yardım etmek üzere yanınızda hazır beklediğini fark edeceksiniz ![]() -Bir kadının güzelliği giydiği elbisede, beden ölçülerinde ya da saçını tarayış biçiminde değildir ![]() -Bir kadının güzelliği gözlerinden okunmalı, çünkü gözler kalbe, yani aşkın yaşadığı ülkeye giden kapıdır ![]() -Bir kadının güzelliği yüzündeki benlerden değil, içinde sakladığı ruhundan okunur ![]() Audrey Hepburn |
![]() |
![]() |
|