Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Bayanlara Özel > Güzellik & Bakım

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dikkat, düzeltme, edilmesi, gerekenler, kepçe, kulak, operasyonundan

Kepçe Kulak Düzeltme Operasyonundan Sonra Dikkat Edilmesi Gerekenler

Eski 08-15-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kepçe Kulak Düzeltme Operasyonundan Sonra Dikkat Edilmesi Gerekenler

Operasyonda konulan dikişlerin belli bir süre gerginliğinin bozulmaması gerekiyor, kulağı korumanız gerekiyor Mesela kulağın tutulup öne doğru çekildiği, travmaya uğradığı durumlarda, ilk günlerde o dikişler zarar görürse nüks söz konusu olur

Kulağın açısının tekrar bozulması ve diğeriyle simetrisini kaybetmesi söz konusu olabilir Bunu önlemek için 1 ya da 2 günlük basit bir bandajlama tekniği yapılıyor ve daha sonra açılıyor

Kulağınızı nasıl korumalısınız?

Açıldıktan sonra bandana öneriyorum ben hastalarıma Çok güçlü baskı yapmayacak, kulağı ezmeyecek ama belli bir yakınlıkta ve formatta kulağı koruyacak, dikişlere yük bindirmeyecek şekilde, penye kumaştan, sporcuların kullandığı cinse yakın bir bandana ile kulağı korumaya alıyoruz Bu süre 15 gün civarında bir süre kullanılmasını tavsiye ediyorum

Daha sonraki 15 gün de gece kullanmalarını öneriyorum Bizim yaptığımız uygulama, kulağa işitmesini etkileyecek ve toplama sistemini değiştirecek düzeyde bir işlem değil Çok sınırlı, çok basit bir uygulama

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com