|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
anlatım or, resimli, selanik, örgüsü, örgüsü or, örülür |
![]() |
Selanik Örgüsü/ Selanik Örgüsü Resimli Anlatım/ Selanik Örgüsü Nasıl Örülür |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Selanik Örgüsü/ Selanik Örgüsü Resimli Anlatım/ Selanik Örgüsü Nasıl Örülür![]() Resim küçültülmüştür ![]() ![]() ![]() ![]() Sonraki 2 ilmek düz (isterseniz ters de olabilir) örülür ![]() Bütün işlemler 1 ![]() ![]() Örgü videolarından ikincisi büzgülü - petekli lastik örgü videosu ![]() İlk 3 ilmek ters örülür ![]() Sonraki 3 ilmek sağ şişe alınıp ip öne geçirilir ![]() ![]() İp geriye alınıp aynı 3 ilmek düz örülür Bütün işlemler 1 ![]() ![]() Örgü videolarından üçüncüsü ise yalancı - balıkçı lastik örgü videosu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İlk 2 ilmek düz örülür ![]() Sonraki 1 ilmek arkadan örülür İplik öne alınıp sonraki 1 ilmek ters örülür ![]() Bütün işlemler 1 ![]() ![]() Videolardaki örgüleri Türkiye’de yapan bayanların ne isim verdiğini bilmiyorum doğrusu ![]() ![]() ![]() Sizin için flickr’dan seçtiğim yabancı arkadaşların lastik örgü çeşitlerinden yaptıkları şeyleri aşağıda görebilirsiniz ![]() ![]() ![]() ![]() Yalancı selanik örgüsü ile altta gördüğünüz gibi kendinize ve bebeklerinize çeşitli atkı bere ve kazaklar örebilirsiniz |
![]() |
![]() |
|