![]() |
Kolay Para Filmi Ziyaretçi Görüşleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kolay Para Filmi Ziyaretçi Görüşleri* Kolay Para Filmi Ziyaretçi Görüşleri 2 3 4 5 ora 27 ![]() ![]() Adı gii kolay kotarılmış ir film, yüzeysel ve klişe karakterler, asit dialoglar, vasat oyunculuk, sığ ve rahatça tahmin edilen ir örgü ![]() ![]() veli demir 18 ![]() ![]() oma gii film valla insan hayatında hani azen deilde çoğu zaman ama aartmadan yaşadığı güzel şeylerin iraz aartmalıda olsa film versiyonu ![]() 6 gul kiiroglu 30 ![]() ![]() filmdeki oyuncular filmin kalitesini yukseltmis fakat mukemmel ir kivama getirilememis siradan ir film olarak zihinlerde kalicak aylin tozlu 09 ![]() ![]() mekanlar,kostümler,hayata akış açısı ile farkını koyan i yapım teşekkürler ercan durmuş ![]() ![]() ![]() 1 didemix 16 ![]() ![]() erat ir film acayip kötü olmuş arkadaşlar öyle erat ir filme nasıl 10 verirsiniz anlamıyoruma ayrıca hiç de aile filmi değil ![]() ![]() ![]() ![]() - volkan altun 18 ![]() ![]() filmi izlemedim ama en kısa sürüde izliyeceğim eminim peker aivarsa 10 numara filmdir serdar ak 29 ![]() ![]() tua ünsal cok süper ya asıgım ona ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nur 24 ![]() ![]() filmi izlemedim ama okan yalaık varsa süperdir onun için de 10 puan yolladım ![]() Selami KAMUR 23 ![]() ![]() Filmin çekim makanları harika, nefis karelenmiş herkezi kutluyorumm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sezer Erdal Geniş 16 ![]() ![]() Okan Yalaık 10 Numara aysu eraş 17 ![]() ![]() ![]() okanın delisiyim onsuz hayat ana ölüm geliyor aysu eraş 26 ![]() ![]() super - dilek öztürk 05 ![]() ![]() daha izlemedim en ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 9 etül demir 31 ![]() ![]() en u filmi izlediğimde okan için izledim ama açıkçası filmin ütün oyuncuları süperdi kadroda güzeldi zaten sanırım u film ödülünüde aldı 9 ugur aki altıntas 18 ![]() ![]() filmi ugün seyrettim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1 erk 06 ![]() ![]() Acayip kötü ir film ![]() ![]() ![]() ![]() delisiyim ![]() ![]() ![]() ![]() 04 ![]() ![]() Ne hasta ekler saahı, Kaynak: intersinema ![]() |
![]() |
![]() |
|