Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
filmi, görüşleri, testere, ziyaretçi

Testere V Filmi Ziyaretçi Görüşleri

Eski 08-14-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Testere V Filmi Ziyaretçi Görüşleri

* Testere V Filmi Ziyaretçi Görüşleri

&lt&lt önceki sayfa

S
2

3

9

levent edir masir

04112008 03:01:00

arkadaşlar filme 1 puan veren sinemadan anlamayan insanlara lafım yok en testere filminin gelmesine yakın günlerinde uykuları kaçan i testere hastasıyım film de serinin eski filmlerinin gereken aydınlatılması yapılmıştır sadece şunu diyeilirim testerenin ilk 4 filmini tekrar tekrar izlemeyen iri u filme gitmesin hiçişey anlamaz i serisini ile izlemediysen ağlantı yapamazsın en çok merak ediyordum kim yardım ediyor herşey nasıl öyle yolundan gidiyor diye hepsinin cevaını u filmde uldum 4 seriyi tamamen pekiştiren ir film eğer seriyi seviyorsanız kesinlikle gidilmesi gereken ir film

6

selcan tuna

03112008 11:08:00

Kuranlara oynanan oyunlar etkileyciydi yanlız testere serisi tairi caizse tavşanın suyunun suyu oldu yani u iş uzadıkça iyice tatzsız tutsuz olacak Seriyi ayakta tutan kuranların vahşice ölümü olmamalı E e azıcıkta konu olmalı

1

MURAT IŞIK

02112008 11:29:00

filmin ilk sahnesi tamam doğru filme geldik dedirtecek cinsten ama sonrası hayal kırıklığı resmen testere 3 4 utanmasalar 1 2 hepsnin özetini vereceklerdi önceki cinyatelerin nasıl işlenmdiği kimlerin yardım ettiği sorulara cevapler verilmeye çalışılmış ence testere serisinin en erar ve en kötü filmi SAKIN GİTMEYİN

1

elifenelif

01112008 23:16:00

hani derler ya kendi gider namı kalır diye testere gitti namı kaldı iyice suyu çıktı

yasar dolugan

29102008 17:00:00

mükemmel ir film altyazılı olmasına karşın soluk soluğa izlenecek ir film diğer filmlerle çok ağlantılı!!!!!1

Gencer Tırpan

26102008 0000

süper ötesi i filmütün filmlerle u kadar ağlantı kurulailiru kadar güzel oyunlar hazırlanır kuranlaramuhteşemdi!!!

7

ismail yılmaz

25102008 12:15:00

en testere serilerinin hastasıyım desem yeridirlakin u ölüm sır ve macera konularında iraz eksik kan gövdeyi götürmede iraz fazla olmuş,ama yinede izlenecek ir film,tai kan görmeye dayanailenler için

&lt&lt önceki sayfa

S
2

3

John Ramo
Drama, Gerilim
Seanslar

İstanul Avrupa
Afa: Testere V Filmi

Kaynak: intersinemacom

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com