Testere V Filmi Ziyaretçi Görüşleri |
08-14-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Testere V Filmi Ziyaretçi Görüşleri* Testere V Filmi Ziyaretçi Görüşleri &lt&lt önceki sayfa S 2 3 9 levent edir masir 04112008 03:01:00 arkadaşlar filme 1 puan veren sinemadan anlamayan insanlara lafım yok en testere filminin gelmesine yakın günlerinde uykuları kaçan i testere hastasıyım film de serinin eski filmlerinin gereken aydınlatılması yapılmıştır sadece şunu diyeilirim testerenin ilk 4 filmini tekrar tekrar izlemeyen iri u filme gitmesin hiçişey anlamaz i serisini ile izlemediysen ağlantı yapamazsın en çok merak ediyordum kim yardım ediyor herşey nasıl öyle yolundan gidiyor diye hepsinin cevaını u filmde uldum 4 seriyi tamamen pekiştiren ir film eğer seriyi seviyorsanız kesinlikle gidilmesi gereken ir film 6 selcan tuna 03112008 11:08:00 Kuranlara oynanan oyunlar etkileyciydi yanlız testere serisi tairi caizse tavşanın suyunun suyu oldu yani u iş uzadıkça iyice tatzsız tutsuz olacak Seriyi ayakta tutan kuranların vahşice ölümü olmamalı E e azıcıkta konu olmalı 1 MURAT IŞIK 02112008 11:29:00 filmin ilk sahnesi tamam doğru filme geldik dedirtecek cinsten ama sonrası hayal kırıklığı resmen testere 3 4 utanmasalar 1 2 hepsnin özetini vereceklerdi önceki cinyatelerin nasıl işlenmdiği kimlerin yardım ettiği sorulara cevapler verilmeye çalışılmış ence testere serisinin en erar ve en kötü filmi SAKIN GİTMEYİN 1 elifenelif 01112008 23:16:00 hani derler ya kendi gider namı kalır diye testere gitti namı kaldı iyice suyu çıktı yasar dolugan 29102008 17:00:00 mükemmel ir film altyazılı olmasına karşın soluk soluğa izlenecek ir film diğer filmlerle çok ağlantılı!!!!!1 Gencer Tırpan 26102008 0000 süper ötesi i filmütün filmlerle u kadar ağlantı kurulailiru kadar güzel oyunlar hazırlanır kuranlaramuhteşemdi!!! 7 ismail yılmaz 25102008 12:15:00 en testere serilerinin hastasıyım desem yeridirlakin u ölüm sır ve macera konularında iraz eksik kan gövdeyi götürmede iraz fazla olmuş,ama yinede izlenecek ir film,tai kan görmeye dayanailenler için &lt&lt önceki sayfa S 2 3 John Ramo Drama, Gerilim Seanslar İstanul Avrupa Afa: Testere V Filmi Kaynak: intersinemacom |
|