Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
eşler, filmi, görüşleri, intikam, maskeli, peşinde, ziyaretçi

Maskeli Eşler İntikam Peşinde Filmi Ziyaretçi Görüşleri

Eski 08-14-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Maskeli Eşler İntikam Peşinde Filmi Ziyaretçi Görüşleri

* Maskeli eşler İntikam Peşinde Filmi Ziyaretçi Görüşleri

2
3
4
5
6
10
20
30
40
50
60
70

4

İrem ilveran

14122008 17:32:00

İyi ir filmÇok komikDaha komik olailirdi Oyuncular iyi iDare eder işte

-

sinem

24112007 1800

ence aşırı derecede çok komik,hayvanat ahçesindeki Şafak Sezerin ve Cengiz Küçükayvaz'ın yaptığı ölüm çok komiktiHepsine aşarılar dilerimaşka film çıkarırlarsa o da kesinlikle komedi olur

Tunahan Çalışkan

05092007 1400

Ne diyeceğimi ilemiyorumGerçekten çok muhteşem ir film olmuşÖzellikle Tezcan ile Kamile çok güldümHayvanat ahçesi sahnesi özellikle çok komikHayvanat ahçesinin ne olduğunu ilmedikleri için de inir salaklıklar yapıyorlarOnun için insanlar gülüyorlarO kadar çok sevdim ki tekrar tekrar izlediğim için artık ezerledim ama ıkmadım

ahar

09082007 19:28:00

film harika yaa çok güzel maskeli eşler umarım hiç ayrılmaz hep eraer olsalar keşke yaa çok yakışıyolar yaa ayrılmazsa çok iyi filmler yaparlar irlikte oyunculukları harikaa yaa çok eğendim gerçekten

yavuz çalışkan

03082007 19:03:00

ana kalırsa u film çok süper olmuşhelal olsun şu MURAT ASLAN'na adam gii ir film yapmışCEM KARACA_nın şarkısıda girince ortaya film hahrika olmuşTezcan,Kamil,Zeki,Murat,ahaattin çok güzel irileini seçmiş

kaan

02082007 12:54:00

çok komik inanılmaz her kez u filmmi izlesin mükemel olesko ai para verin en de u filmmi size kopyalıyım tanesi 5 ytl gelin alın nolur gitme şarkısınıda kopyalarım oda 12ytl

haydar akyüz

02072007 11:32:00

ence cok komik en komiği kamil ence araada gülüş haline ayılıyorum

Kaynak: intersinemacom

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com