![]() |
'İkisinde Yapamadığını Yapacak' |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 'İkisinde Yapamadığını Yapacak'* Yönetmen Sam Raimi, altı bölüm uzaması planlanan 'Örümcek Adam'ın yeni bölümünde neler olacağını anlattı ![]() ![]() ![]() Los Angeles'da gerçekleşen 'Saturn' ödülleri töreninde basının sorularını yanıtlayan ünlü yönetmen Sam Raimi Sony Pictures şirketinin 'Örümcek Adam' serisini altı bölüme kadar uzatmayı planladığını belirtti ![]() 'Hikayeyi sürdürecek tutkuyu hissedersem ![]() ![]() ![]() Raimi sözlerine şöyle devam etti: 'Amy Pascal'ın (Sony Grubu Başkanı) altı 'Örümcek Adam' filmi çekmek istediğini söylediğini duydum ![]() ![]() ![]() Peter kendini dinleyecek 'Örümcek Adam-3'te Peter Parker'ın amcası Ben'in ölümünden sonra yaşadığı zor günlere ve bu olay sonucunda çıktığı iç yolculuğa şahit olacağımızı söyleyen Raimi sözlerine şöyle devam etti: 'Örümcek Adam-2'nin sonunda Peter'ı nerede bıraktığımızı anlamak istedim önce ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Thomas Haden Church kötü olacak 'Örümcek Adam'ın merakla beklenen üçüncü bölümünde aktör Thomas Haden Church kötü karakteri canlandıracak ![]() ![]() ![]() Kaynak: intersinema ![]() |
![]() |
![]() |
|