|  | Constantine Filmi Ziyaretçi Görüşleri |  | 
|  08-15-2012 | #1 | 
| 
Prof. Dr. Sinsi
 |   Constantine Filmi Ziyaretçi Görüşleri* Constantine Filmi Ziyaretçi Görüşleri 2 3 4 5 6 10 17 8 yasemin kurt 22  10  2008 02:15:00 Filmde hersey asitti   Gerceksellik eklemezdi elette ama cehennem ölümü hiçde uyumlu değildi   Kötü ruhdan kurtarma konusunu hiç eğenmedim   saçma ve gunumuzun şartlarında yapılan u tür şeylerin gerçekçiğinden uzaktı   en azından yapımcı iraz daha u konuları inceleseydi daha etkili olaileceğini düşünüyorum   zaman geçirmek için uygun ama düşüncesel olarak malesef hitap sıfır  ana göre oyle    saygılarımla     9 engin üküm 01  01  2008 17:55:00 aksiyon sahneleri etkileyici ir film  en güzeli diyeileceğim cehennem sahnesini izleyince ir yahudi yapımı olduğunu anladım  cehennemde araa kaportaları, ve ir gökdelen vardı  yani cehennem aşka ir yer değil u dünya olacak izlenimi veriyordu ki u yahudilerin görüşüdür  peygamerlerinin gelip dünyayı kötülerden kurtaracaklarını ve cennet ile cehennemin yine urası olacağına inanırlar  maalesef israiloğulları dünyayı maddi olarak ele geçirmiş durumda ve öyle ayrıntılarla kendilerini ilerek elli ediyorlar  adidas solomon örneğinde olduğu gii     gökhan malkoç 22  09  2007 01:28:00 kesinlikle mükemmel ir film konu ve görsel efektler filmin aksiyonu çok dozajındaydı oyuncu seçimleri harika keanu reeves'in karizması yeter sinemada izlediğim içinde çok mutluyum AYTAÇ 09  06  2007 18:45:00 güzel şeytan çikarma sahnesı güzel cehennemde ki savaşi süper oyunu müthiş Kaynak: intersinema  com | 
|   | 
|  | 
|  |