Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
filmi, görüşleri, komser, ziyaretçi, şekspir

Komser Şekspir Filmi Ziyaretçi Görüşleri

Eski 08-15-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Komser Şekspir Filmi Ziyaretçi Görüşleri

* Komser Şekspir Filmi Ziyaretçi Görüşleri

2
3
4
5
6

Yusuf UYANIK

14052008 00:54:00

Süper film yemin ederim ya olmaz öyle ir film, izleyipte ağlamamak elde değil Nil Karairahimgil de çok güzel ir ses katmış filme

can sert

25092007 20:45:00

u film hakikaten cok güzel, elki de gelmis gecmis en güzel filmdir, ama tanitimi yanlis, yapildi, yani fragmanda elki kadir inanir´in etek giydigi sahne gösterilmeseydi, yani sürpriz olsaydi, u film daha üyük etki yaratailirdi, ama yinede mükemmel ir film, herkesin emegine saglik

TANER KESER

21062007 13:14:00

şu ana kada seyrettiğim türk filmleri arasında gerçekten kayda değer yer alan ir filminsanı aynı anda güldüren,ağlatan hüznü ve sevinci irarada yaşatan 10 numara ir filmEEE Sinan Çetin farkı

elginn

02062007 11:20:00

yaa süper i filmdii sinemaya gittim izledim i de dwd sini aldım ewde izledim cidden konusu oyuncularıyla film harika omuş özellikle okan ayülgen we pelin atu müjde ar we özkan ugur aa i de kadir inanır acaip yakışmışlar rollerine Ama siz siz olun sonunda aglamayın en agladım kötü oldum u arada komik sahnelerde yok degill mesela polis komserine diyo(KOMSERİM DENİZ ANASI WARYAA DENİZ EŞEGİDE WARMIDIRR ) İZLEYİN YAAAAA

erayingöl

13052007 21:38:00

günümüzdeçekilen irçokgereksiz filmlerin ende yarattığı psikolojik rahatsızlık için u gece ir kez daha seyretmeyi düşünüyorumfilm sanattır sanat uduremeğigeçen herkese saygılarımı gönderiyorum

sheymosh

09112006 14:40:00

süper filmdi en çok eyendiMnil karairahimgilin MASAL diye sarkısı onun için yazılmış dinlemenizi tavsiye ederim

çok güzel ir filmdi sonunda agladıgımı hatırlıyorumoyuncuların performansı konusu çekimleri herşey çok güzeldi

Kaynak: intersinemacom

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com