![]() |
Komser Şekspir Filmi Ziyaretçi Görüşleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Komser Şekspir Filmi Ziyaretçi Görüşleri* Komser Şekspir Filmi Ziyaretçi Görüşleri 2 3 4 5 6 Yusuf UYANIK 14 ![]() ![]() Süper film yemin ederim ya olmaz öyle ir film, izleyipte ağlamamak elde değil Nil Karairahimgil de çok güzel ir ses katmış filme can sert 25 ![]() ![]() u film hakikaten cok güzel, elki de gelmis gecmis en güzel filmdir, ama tanitimi yanlis, yapildi, yani fragmanda elki kadir inanir´in etek giydigi sahne gösterilmeseydi, yani sürpriz olsaydi, u film daha üyük etki yaratailirdi, ama yinede mükemmel ir film, herkesin emegine saglik TANER KESER 21 ![]() ![]() şu ana kada seyrettiğim türk filmleri arasında gerçekten kayda değer yer alan ir film ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() elginn 02 ![]() ![]() yaa süper i filmdii sinemaya gittim izledim i de dwd sini aldım ewde izledim cidden konusu oyuncularıyla film harika omuş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() erayingöl 13 ![]() ![]() günümüzdeçekilen irçokgereksiz filmlerin ende yarattığı psikolojik rahatsızlık için u gece ir kez daha seyretmeyi düşünüyorum ![]() ![]() sheymosh 09 ![]() ![]() süper filmdi en çok eyendiM ![]() puan 22 ![]() ![]() çok güzel ir filmdi sonunda agladıgımı hatırlıyorum ![]() Kaynak: intersinema ![]() |
![]() |
![]() |
|