![]() |
Oliver Twist Filmi Ziyaretçi Görüşleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Oliver Twist Filmi Ziyaretçi Görüşleri* Oliver Twist Filmi Ziyaretçi Görüşleri 8 fatih köşkeroğlu 29 ![]() ![]() film, polanski sineması hakkında ize güzel örnek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() meltem er 04 ![]() ![]() ![]() çook güzel i film çocugun aşına gelenlerden içim parçalandı yazık ya ama sonu güzel itio öle ütün klasiklerin filmini yapsalar ya güzel olcak tuğçe deniz 25 ![]() ![]() unun kadar süper irşey görmedim ence muhteşem olmuş kitaınıda severek eğenerek okudum unu sevmeyenler eğenmeyenler utansın gülnur taşkın 25 ![]() ![]() ence süper ir film hatta unun kitaıda çok güzel unu düzenleyen tüm ekie çok teşekkür ederim 4 cansu kaya 18 ![]() ![]() film fena değil ama çook daha iyileri var üzgünüm ama yalnızca 10 üzerinden 4 - puan 17 ![]() ![]() harika ötesi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1 sevgi karakeçi 06 ![]() ![]() iğrençti encece kitaınıda semedim fliminide üzgünüm yani ye puan 29 ![]() ![]() idare eder - !! 17 ![]() ![]() ok kafaa @ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 08 ![]() ![]() hilmi izlemedim ama kitaı çok güzel çocuk kalinden sonra en favori kitaım u kitaı ize sunan yayınevlerine ve yazarımıza teşekkür ederim Kaynak: intersinema ![]() |
![]() |
![]() |
|