|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
filmi, görüşleri, imparatorluğu, kurtlar, ziyaretçi |
![]() |
Kurtlar İmparatorluğu Filmi Ziyaretçi Görüşleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kurtlar İmparatorluğu Filmi Ziyaretçi Görüşleri* Kurtlar İmparatorluğu Filmi Ziyaretçi Görüşleri 8 rose 31 ![]() ![]() kitaınıda okudum ama filmde hayal kırıklığına uğradım iraz çünkü daha farklı şeyler hayal etmişim film kitapkadar sürükleyici değildi ruken çelik 09 ![]() ![]() en kitap kurtlarındanım filmi ilmem ama kitap süper aicim ![]() ![]() gül gülden 09 ![]() ![]() filmi ilmem ama kitaı şahaneydi ![]() ![]() gülcan kaya 08 ![]() ![]() filmini seyretmek nasip olmadı ama kitaı okurken ile insan kendini resmen olayların içinde hissedio sanki geçmişe dönmüşde olayları izde yaşıomuşuz gii ![]() ![]() özge önenerk 01 ![]() ![]() her şeyi anladım da emre kınay'ın ne işi vardı orada onu anlamadım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - inselel 09 ![]() ![]() ![]() filmi daha yeni izledim kızıl nehirler tarzı ir film ekliyordum açıkçası kitaı okumaya vaktim olmamıştı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - sevda apaydın 17 ![]() ![]() filmdeki oyunculuk çok güzel fakat konu çok saçma ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaynak: intersinema ![]() |
![]() |
![]() |
|