Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
filmi, görüşleri, imparatorluğu, kurtlar, ziyaretçi

Kurtlar İmparatorluğu Filmi Ziyaretçi Görüşleri

Eski 08-15-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kurtlar İmparatorluğu Filmi Ziyaretçi Görüşleri

* Kurtlar İmparatorluğu Filmi Ziyaretçi Görüşleri

8

rose

31122007 13:34:00

kitaınıda okudum ama filmde hayal kırıklığına uğradım iraz çünkü daha farklı şeyler hayal etmişim film kitapkadar sürükleyici değildi

ruken çelik

09092007 22:12:00

en kitap kurtlarındanım filmi ilmem ama kitap süper aicim mutlaka okunmalı tek cümle ile tanımlamak gerekirse dehşet i kappppp

gül gülden

09092007 22:09:00

filmi ilmem ama kitaı şahaneydifilmi izlemek kısmet olmadı dahaeeeee mardinde yaşamak kolay değil

gülcan kaya

08092007 13:50:00

filmini seyretmek nasip olmadı ama kitaı okurken ile insan kendini resmen olayların içinde hissedio sanki geçmişe dönmüşde olayları izde yaşıomuşuz giijean christophe grange gerçekten çok ii i yazar dier kitaplarında olduu gii yine olayları tüm etkileyiciliiyle kaleme almşfilmini izlemedm ama eminimki o da çok iidir =)

özge önenerk

01092007 20:28:00

her şeyi anladım da emre kınay'ın ne işi vardı orada onu anlamadım filmin ilk yarısını uçarak izledim sanki aşroldeki hanımefendi vuruyor etki tepki en sarsılıyorumgarip şeyler unlar gençlikizleyin

-

inselel

09082007 1600

filmi daha yeni izledim kızıl nehirler tarzı ir film ekliyordum açıkçası kitaı okumaya vaktim olmamıştıu amerikalılar, fransızlar,ingilizler ne kadar da kendini eğenmiş ne kadar tuhaf insanlar dünyada herhangi ir yerde ir sorun çıksa hemen onlar orda itiverirlergüneşin gözyaşları filminde nijeryayı amerikalılar kurtaryordu unu yapan askerler ise guantanamo daki askerler oyunlarında dövmeleri vardıorda nijeryayı kurtarır gelir urda ırak ta her gün insan öldürür tecavüz eder müslümanları ir güzel iririne düüşürür sonra geçer gülerek izlerya fransızlar 1,5 milyon cezayirliyi katletmediler mi?takacak işey kalmamış punkçı gençlerin arasında ülkücü milliyetçi TÜRK arıyorlarir an istanul gözüküyo paraya kıydık herşeyi yaptık havası ya o filmde oynayanlara ne demeli emre kınay ı kınıyorumen oyuncu olsam yüzümü dünya daki insanlar görecek diye kaul etmezdim aksine Türklüğü hiçe sayan ir filmde asiretsiz ir poliside oynamazdımsaçmalık yapıp sağcıları öyle göstersinler,türkleri aşşalasınlar gelip ülkemizde film çeksinler,izde onlara çay ikram edip güler yüz gösterelim merak ediyorum elli olan sonumuz gerçekleşecek mi???????????????

-

sevda apaydın

17022007 16:33:00

filmdeki oyunculuk çok güzel fakat konu çok saçma ülkücü ninjalar var tuhaf ir film olmuş sıkıcı değil ama sürükleyici izlemeden karar vermeyin

Kaynak: intersinemacom

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com