Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dış, filmi, görüşleri, kapanı, ziyaretçi

Düş Kapanı Filmi Ziyaretçi Görüşleri

Eski 08-15-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Düş Kapanı Filmi Ziyaretçi Görüşleri

* Düş Kapanı Filmi Ziyaretçi Görüşleri

2
3
4
5
6

aslı duman

20082007 18:33:00

öyle güzel ir filmki shephen king hayranıyımÇok korkunç değil ama çok güzelHikaye muhteşem

1

cutee

14082007 2200

u filmi sonuna kadar izlemedm ama hç eenmedim çünkü acaa ne u korkunç olaylara seep olan şey diye düşünürken yılan türü i yaratık çıktı yuh yani ne alaka zaten ordan sonrasınıda izlemedm

dolunay

14072007 12:25:00

stephan king u işi iliyor ve filim yapımcılarıda u işi iliyor ence muhteşem ir film taiki azı arkadaşlar unun farkında ile değil hayttan zevk almaya çalışmıyorlarda yorum yapıyorlar pehhh

1

uket ALTUN

05072007 17:47:00

Ya nekadar saçma filmler hazırkıyosunuz İnsan senaryoya akar öööööööööööööğğğğğğğğkk midem ulandı ende dedim ki çok korkunçtur gece uyuyamam ama film ittikten sonra güldüm çooooooooooooooooook komik 1 puan size yeter de artar ile

Kaynak: intersinemacom

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com