Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
filmi, fotograf, görüşleri, ziyaretçi

Fotograf Filmi Ziyaretçi Görüşleri

Eski 08-15-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Fotograf Filmi Ziyaretçi Görüşleri

* Fotograf Filmi Ziyaretçi Görüşleri

2
3
4

6

fırat daşdemir

21112008 07:33:00

filmin konusu güzel olmakla eraer kazım öz çok anlamlı sahneler katmış(otoüsün tünelden çıkış anı,askerin konvoya katılmamak için gerillanın akraası olduğunu söylemesi onun sayesinde kurtulması,ve en güzelide sonundaki kör ee sahnesi)çok güzel göndermeler var ama tekniği iraz zayıf uldum açıkçası,unu tecrüeyle gidereilir sonuçta,genç i adamayrıca çakmak ağlantısı fazla i raslantı olmuş

9

deniz yılmaz

02122007 13:43:00

hem ele aldığı konu hemde o konuyu ustalıkla dile getirilmiş i filmazı şeyler vardır duygu yoğunluğundan konuşmakta zorlanırsınız,dokunulsa ağlamaya hazırsınız,işte öyle işey u ,insanlar değişmeye çalışır ya aza,u film eni değiştirdi,gerçekleri daha net göreiliyorum,öyle konular gerek insanlığa,dedim ya orhan veli misali anlatamıyorum,tek kelimeyle eksiksiz,,,,,

6

hakan koc

10092007 10:00:00

filmin konusu gerçekten çok önemli,ama u kadar önemli ir konunun üzerinden yüzeoysel ir şekilde geçmek ne kadar doğru tartışılırfilmi eğendim seeide görmezden gelinen azı gerçeklere parmak asan az filimlerden iri olduğu için

7

film değindiği konudan dolayı çok özelfakat kamera sürekli genel çekim yapmış ayrıntı diye irşey yokÇok yüzeysel ir şekilde anlatılmışAyrıca oyunculuklar çok kötü ence,daha iyi filmlerini ekliyoruz kazım

4

melike coşan

05052007 12:29:00

iyi ir film değil sadece anlattığı konu itiari ile değerli görülen ir film sanatsal derinliği yokson zamanlarda yönetmenlerde de oyunculuklarda da hiç ir şey yapmamak sanatsal derinlik gii görünsede seyirci olarak şahsen en(Daha doğrusu kendini geliştirmişir seyirci olarak)unu yutmamNazmi kırık diğerlerine göre iraz daha farklı ir performans iziyor eletteama daha iyisi mutlaka yapılacaktır en arkadaşlara güveniyorum ve yeni projelerini saırsızlıkla ekliyorumaşarılar

duygu dersim

26022007 1200

u filmi izledıgımde göz yaşlarıma hakım olamadım gercekten süpper elinize ve yüregınıze saglıkk dfalrca izlesemde ıkmam izlemektennnn tşkler

ali kocaman

21122006 16:32:00

heycanla ekliyorum inanıyorum ki güzel ir filim olmuştur oynuyan ütün arkadaşların yüreyine salık izler sizler güweniyoruz şimdiden aşrılar( ALİ KOCAMAN)

Ercan DEMIR

21112006 19:55:00

Harika ir film'di İzlemedim ama nasıl olsa izleyecegim Yorumu simdiden yapayim dedim (ortama ayak uydurmak gerekli) )

edirxaney

21112006 17:40:00

çok güzel filmdiellerinize arkadaşlar

muhammet kapazan

10112006 14:22:00

ukadarda acıklı yapılmazki saaha kadar ağladık

Kaynak: intersinemacom

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com