Acemi Prenses Filmi Ziyaretçi Görüşleri |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Acemi Prenses Filmi Ziyaretçi Görüşleri* Acemi Prenses Filmi Ziyaretçi Görüşleri irem hazal 26 10 2007 12:07:00cok güzeldi kesinlikle insan iyerden oyle ir akraam cıksada en prenses olailsem diyor ilia hilary ealitz 09 08 2007 15:09:00u film gerçekten çok güzel u filmin irincisinide ikincisinide izledim ve haayran kaldım özellikle ikincisi çok müthiş u filmi izledikten sonra en anne hathaway hayranı oldum aslında en kandi adaşım olan hilary duffu seviyordum ama artık filmi izledikten sonra anne hathawayi sevmeye aşladım puan 11 05 2007 17:55:00acemi prenses çok sürükliyici çok eğlenceli ir film her genç kızın arzu ettiği şeyler var onun yerinde olmayı kim istemez Julie Andrews çok ama çok eyeniyorum - ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 22 11 2006 16:09:00EH GÜZEL FİLM AMA ENİM İLGİ ALANIM DEĞİL ENİM İLGİ ALANIM SEX FİLMLERİ HE U ARADA ENİM GERÇEK ADIM ONUR ENİMLE SEX YAPMAK İSTİYORMUSUNUZ İSTİYORSANIZ YAZIN EN HER GÜN U SİTEYE GİRİYORUM ZATEN SİZE CEVAP VERİRİM OHHH ****İ KIZLAR AMINIZIN TADINA AKTIRIN PRENSES MİA 20 11 2006 20:49:00çook güzel en şasen ayıldımmmm,ayyıldımmmmmm Kaynak: intersinema com |
|
|
|