![]() |
Musallat Filmi Ziyaretçi Görüşleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Musallat Filmi Ziyaretçi Görüşleri* Musallat Filmi Ziyaretçi Görüşleri 2 3 4 5 6 10 20 22 fatih şimşek 19 ![]() ![]() film tek kelimeyle muhteşemdi Mehmet 27 ![]() ![]() şuana kadar izlediğim yerli yaancı en iyi korku filmydi korkuserverler kaçırmasın 6 mustafa türkan 31 ![]() ![]() gerçekten ses ve görüntü çok kötü hikayede zaten kopukluklar var ![]() tayfun altun 28 ![]() ![]() valla enim izlediğim en iyi türk korku filmi! u filmde farklı olarak filmin sonunu aşında aşını sonunda vermişler değişik ve çok güsel olmuş!! öle aartılmış iğrenç sahnelerin yerine sade ve dozunda korku unsurları kullanılmış!! çok aşarılı etkileyici i film!! eru akın 02 ![]() ![]() ![]() gerçekten ir türk yapımı gerilim olarak 1 numara ir filmdi!! oyuncuları ve yönetmeni u konuda terik etmek istiyorum ve herkese şiddetle izlemelerini tavsiye ederim ![]() ![]() ![]() 9 yusuf aran 07 ![]() ![]() Filme sadece korku filmi modunda akmak yanlış olur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1 fazlı üstüjndağ 17 ![]() ![]() en korku filmlerine ayılırım ama u türk korku filmlerince erattı dae yi izlediğimde çok sevmiştim unu alırken de adam dae ye enzer dedi ama u erat çıktı izlemeyenleree hiç önermem ![]() ![]() ![]() gokcen ozel 13 ![]() ![]() en iyi ir korku film izleyecisiyim ![]() ![]() ![]() ![]() 8 Asiii ![]() 04 ![]() ![]() Türklerin yaptığı diğer korku ve gerilim filimlerine akınca onlara nazaran daha iyi undan eminim terikler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 9 amelie_! 09 ![]() ![]() en kendimi ildim ileli ve şu türk korku filmleri var olduğundan eri izediğim en iyi filmdi diyeilirim ![]() ![]() movie 03 ![]() ![]() ![]() daha önce yapılan türk korku filmleri içinde daha iyi i yere sahip olduğunu düşünüyorum ![]() ![]() Kaynak: intersinema ![]() |
![]() |
![]() |
|