![]() |
A.R.O.G: İr Yontmataş Filmi Filmi Ziyaretçi Görüşleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() A.R.O.G: İr Yontmataş Filmi Filmi Ziyaretçi Görüşleri* A ![]() ![]() ![]() &lt&lt önceki sayfa S 2 3 3 resul şimşek 17 ![]() ![]() u film güzeldi ama harika diğildi çünkü cem yılmaz komikliğini kelimenin tam anlamıyla filme yansıtamamış gora daha hoştu daha komikti u filimde fazla gülemedik hatta ilet paramı geri isterim 8 ulker kaan kayım 17 ![]() ![]() u filme gülmeyim eğleneyim itsin gii gidiliecek film değil filme kötü demiyorum ama macera tadında ir film olmıuş ![]() 8 EMİNE AĞARTAN 17 ![]() ![]() G ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 9 duygu aslan 16 ![]() ![]() ![]() fantastık olması fılmı daha da guzellestırıyo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 7 ceydaözaladur 16 ![]() ![]() fena değildi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 6 erfin altınok 16 ![]() ![]() çok güzel ir film fakat, çok açıklayıcı değildi ence 2 muharrem afşar 16 ![]() ![]() ![]() sıkıldım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Roz Da 16 ![]() ![]() diyecek pek işi yok cmylmz yapmıs yine yapacağını 8 mehmet ertan küçük 16 ![]() ![]() sağdan soldan filmin kötü ve izlenmeye değer olmadığı yönde irçok duyum almama rağmen gittim ve izledim ![]() ![]() &lt&lt önceki sayfa S 2 3 Vizontele Komedi, Hokkaaz Komedi Seanslar Adana Adapazarı Afyon Alanya Amasya Ankara Antalya Aydın alıkesir andırma iga odrum olu urdur ursa Çanakkale Çorlu Çorum Denizli Diyarakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Eskişehir Fethiye Gaziantep Gemlik Giresun Hatay Isparta İnegöl İskenderun İstanul Anadolu İstanul Avrupa İzmir İzmit Kahramanmaraş Karaük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli KKTC Konya Kuşadası Kütahya Lüleurgaz Malatya Manisa Mersin Muğla Nevşehir Niğde Ordu Rize Samsun Sivas Şanlıurfa Tekirdağ Tokat Trazon Uşak Van Yalova Zonguldak Afa: A ![]() ![]() ![]() Kaynak: intersinema ![]() |
![]() |
![]() |
|