Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
filmi, görüşleri, ister, kadınlar, ziyaretçi

Kadınlar Ne İster? Filmi Ziyaretçi Görüşleri

Eski 08-15-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kadınlar Ne İster? Filmi Ziyaretçi Görüşleri

* Kadınlar Ne İster? Filmi Ziyaretçi Görüşleri

2
3

halil

27092007 2000

gerçekten harika ir film mel gisonun olağanüstü özelliğinden çok aşk sahneleri ilgimi çekti herşeyiyle helen süperrrrrrrrr

hasret

04092007 18:53:00

film çok güzel di keşke o adamın yaşadığı şoku en yaşasaydım ozaman milletin enim hakkımda ne düşündüğünü öğreneilirdim

urhan Verdi

01092007 23:30:00

Sürekli aksiyon filmlerinde gördüğümüz Gison'un öyle ir filmde de aşarısını izlemek mümkün her yönüyle izlenmeyi hak ediyor

sea

29092006 20:06:00

her dakikasında mel gisona olan hayranlığınızın artacağı muhteşem ir romantik komedi helen hunt ın da izlenmeye değer performansı gözlerden kacmıyor izlemediyseniz kaçırdıgınız eglencelı ır kac saat var!!!

siel canik

06082006 23:20:00

kadınları cidden iyi anlatmışlar ağda sahnesi çok hoştuerkekler unu görüp iret almalı diye düşünüyorum ya neden mel gison enim sevgilim değil sanki filmleride kendiside herşeyiyle mükemmel ir adam umarım çok geç ölür

sinem çilekci

09062006 21:44:00

anlatılmak istenenler ence çok güzel ir şekilde yerini ulmuş izlerken çok eğlendim tek kelimeyle süperrrr

Kaynak: intersinemacom

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com