![]() |
Seven Kadının Bir Günü |
![]() |
![]() |
#1 |
Ergenekon
|
![]() Seven Kadının Bir GünüBir Kadının Günlüğü (tüm kadınlara ithaf olunur ![]() Biriyle tanıştım ![]() Çok hoş ![]() Galiba o da benden hoşlandı ![]() Bakışlarından anladım ![]() Hem hoşlanmasa neden telefonumu istesin ? Acaba arayacak mı ? Aslında ben de onu ararsam olur ama çok hevesli olduğumu anlamasın ![]() *Aradı ![]() Sesini duyunca çok heyecanlandım ![]() Saçma sapan konuştum ![]() Sanki beklemediğim bir telefondu ![]() Ya aptal olduğumu düşünüp bir daha aramazsa ![]() *Her an aklımda ![]() Çok yakışıklı ![]() Saçlarının önü dökük ![]() Tam beğendiğim gibi ![]() *Nihayet tekrar aradı ![]() Akşam buluşuyoruz ![]() Heyecandan ölüyorum ![]() Ne giyeceğim ben şimdi ? Çok güzel olmalıyım ![]() ![]() *Kahretsin , saçım hiç güzel olmadı ![]() *Harikaydı ![]() Gözleri çok güzel ![]() Çok da güzel bakıyor ![]() *Galiba , aşık oluyorum ![]() Adını duyduğumda bile avuçlarım terliyor ![]() *Bugün elimi tuttu ![]() Ölüyorum zannettim ![]() *Aşığım ![]() Kesinlikle ![]() O da bana ![]() Eminim ![]() Sanki birbirimiz için yaratılmışız ![]() *Ten uyumu dedikleri bu olmalı ![]() Ya ona hiç rastlamasaydım ![]() *iki dakikada bir telefonu kontrol ediyorum ![]() Mesaj var mı diye ![]() *Gelen mesajları alt alta yazsam , harika bir aşk şiiri çıkar ortaya Tabii benim gönderdiklerimden de ![]() *Çok iyi anlaşıyoruz ![]() Onun sevdiği her şeyi seviyorum Beni çok seviyor ![]() Her an beni düşündüğünü söylüyor ![]() Ben de onu ![]() Ona çok güveniyorum ![]() Onun dışında başka şeylerle uğraşmak zorunda kalmaktan nefret ediyorum ![]() Her an yanında olmak istiyorum ![]() *Arkadaşlarımı atlatıp onunla buluştum ![]() Her şeyi biliyor ![]() Hayranım ![]() * * * *Bugün arkadaşlarıyla maç seyredeceklermiş ![]() Bozuldum ![]() Maç benden önemli mi ? *Eski sevgilisi nasıl biriydi acaba ? *Bugün sadece 6 defa aradı ![]() Oysa dün 8 defa aramıştı ![]() Allah'ım çok mutsuzum ![]() *Çok mutluyum ![]() *Çok mutsuzum ![]() *Acaba benden öncekilere de aynı şeyleri söylüyor muydu ? *Onu çok seviyorum , ama o benimle yeterince ilgilenmiyor ![]() Saçlarımın ucunu 1 cm ![]() ![]() Çok mutsuzum ![]() *Beraberken televizyon seyrediyor ![]() Eskiden sadece gözlerime bakardı ![]() Beni aldatıyor olabilir mi ? *Harika bir gün geçirdik ![]() Birbirimizi çok seviyoruz ![]() *Gece yatınca düşündüm de , akşam yemekte bir an arka masadaki kıza baktı galiba ![]() *Saçlarımın rengini bir ton daha açmalıyım ![]() *Evet ![]() Artık eminim ![]() Beni sevmiyor ![]() Saçımın rengini açtığımı anlamadı , '' Sen makyajını mı değiştirdin ? '' dedi ![]() *Ölsün istiyorum ![]() Hayır ![]() Önce ben öleyim , o da vicdan azabından ölsün ![]() *Beni aldatıyor ![]() Kesinlikle ![]() Gerçi elimde hiçbir ipucu yok ama , eminim ![]() Hem neden aldatmasın ? Erkek değil mi ? *Şüphelerimde haksızmışım ![]() Uzun uzun beni ne kadar sevdiğini anlattı ![]() Ben de onu seviyorum ![]() *Ben de onu aldatmalıyım ![]() Görür o gününü ![]() *Sürekli dır dır ettiğimi söyledi ![]() Kıskançlığımdan bunalmış ![]() Çok mutsuzum ![]() Bugünden itibaren başka biri olacağım ![]() Beni zıvanadan çıkaran kendisi ![]() Sürekli başka şeylerle meşgul ![]() ![]() ![]() ![]() O halde neden benimle birlikte ? *Ayrılmamız lazım ![]() Ondan nefret ediyorum ![]() Allah'ım ya beni terk ederse ? *iki gündür beni sevdiğini söylemedi ![]() Başka birine aşık olmuş olabilir mi ? Çok mutsuzum ![]() *Bir kucak çiçekle geldi ![]() Beni çok seviyor ![]() Ben de onu ![]() Zaten ne yapıyorsam aşırı sevgiden yapıyorum ![]() *Aşırı sevgimin bir faydasını görmemiş ![]() '' Beni normal sev '' dedi ![]() Ruhsuz ![]() Allah'ım ben bu adamı nasıl sevdim ? Aşkın , '' a '' sından haberi yok ![]() * * * *Benim gibi bir kadına bu nasıl yapılır ? Çok bencil ![]() Nasıl daha önce fark etmedim ? Yıllarım ziyan oldu ![]() Bunun acısını çıkaracağım ondan ![]() Ona bir oyun edeceğim , hiç unutamayacak ![]() *Allah 'ım , onu kaybetmek istemiyorum ![]() Kel kafalı , patlak gözlü ne olacak ![]() *Beni bir gün bile mutlu edemedi ![]() Onu başkasına yar etmeyeceğim ![]() Dokunduğumda tüylerim diken diken oluyor ![]() Sinir şey ![]() Onu hiçbir zaman sevmedim zaten ![]() Terk ediyorum ![]() Kesin kararlıyım ![]() *Hayır , terk etmiyorum ![]() Ona hayatı zindan edeceğim ![]() *Yarın bütün yaptıklarını bir bir yüzüne haykıracağım ![]() Onu çok sevdim ![]() Bunu hiç anlamadı ![]() Duygusuz ![]() Sesini bile duymak istemiyorum ![]() *Neden aramıyor acaba ? *inanamıyorum ![]() Ortada hiçbir şey yokken benden ayrılmak istediğini söyledi ![]() Asla ayrılmam ![]() Onu çok sevdiğimi söyledim ![]() Öldürmek istiyorum ![]() Aşkımdan ölmeli , ayaklarıma kapanmalı ![]() Bu ilişki ancak o zaman bitebilir ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
puslu
|
![]() *Bugün sadece 6 defa aradı ![]() Oysa dün 8 defa aramıştı ![]() *Aşırı sevgimin bir faydasını görmemiş ![]() '' Beni normal sev '' dedi ![]() sevgili günlük çok değişik bir duygu paylaşımı olmuş teşekkürler:) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
[KAPLAN]
|
![]() " Bir erkek nasıl bezdirilir ! " Kısa ama çok güzel bir şekilde anlatıyor ![]() Buna benzer şeyleri çoğu erkek gibi ben de yaşadım ![]() ![]() ![]() ![]() Paylaşımın için teşekkürler Ergenekon ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
angelesdream
|
![]() Saçlarımın ucunu 1 cm ![]() ![]() yok artık deve!!! güzel bir anlatımdı ![]() |
![]() |
![]() |
|