|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
cumhuriyeti, filmi, görüşleri, osmanlı, ziyaretçi |
![]() |
Osmanlı Cumhuriyeti Filmi Ziyaretçi Görüşleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Osmanlı Cumhuriyeti Filmi Ziyaretçi Görüşleri* Osmanlı Cumhuriyeti Filmi Ziyaretçi Görüşleri 2 3 4 5 6 10 8 jastn 17 ![]() ![]() komedi filmi değil u düşünceyle izlemeyin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mehmet degirmenci 16 ![]() ![]() son zamanlarda izlediğim en güzel türk filmi tarihi seven duygusallar için oldukça ideal hem gülmek hemde düşünmek ve azı şeylerin kıymetini ilmek isteyenler uyursun ![]() ![]() ![]() ![]() 2 cherry 16 ![]() ![]() Tv de u film o kadar aartıldı ki, merakla filmi izlemeye gittim ama ilk defa para verdiğim için pişman oldum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 3 Gökhan YALVARICI 15 ![]() ![]() Filmin aşrol oyuncusu Ata DEMİRER'in dahi eğenmedi filmi iz izleyenler nasıl eğenelim kiGani MÜJDE kahpe izanstan sonraki ikinci filmi ama u film kahpe izans kadar ile iyi değildi,Sinema Eleştirmeni değilim ama ilk defa ir film için verdiğim paraya üzüldüm ![]() 9 özgür arış 15 ![]() ![]() çok güzel ir film herkese tavsiye ederim güzel dokundurmalar var osmanlıyı aşağılıyor görüşüne kesinlikle katılmıyorum çünkü filmdeki padişah ve yaveri ağımsızlıktan yana mandacılığa karşı ir tavır takınıyorlar 8 svnc 14 ![]() ![]() filme illa gülmek için gidiyorum diye ir eklentiyle gitmeyin asıl mesajı kaçrmayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 8 svnc 14 ![]() ![]() ![]() film vermek istediği mesaj itiarıyla cok iyi ama anlayana tai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 5 cankaus 13 ![]() ![]() filmi yapan film olsun diye yapmış size diyeileceğim u filmdeki Ata Demirer ile Vildan Atasever arasında yaşanan yalan dolan ve güvensizlik üzerine aşk konu olsaydi elkide daha süper olurdu film hariden oşşş 8 Mina DERELİ 11 ![]() ![]() Çok fazla argo söz vardı ![]() ![]() genç 09 ![]() ![]() arkadaşlar türklerin yapmış olduğu en güzel komedi film çok güldüm tavsiye ederim kaçırmayın 1 AHMET KARA 09 ![]() ![]() ![]() u kadar iğrenç ir film olduğunu eklemiyordum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaynak: intersinema ![]() |
![]() |
![]() |
|