Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dilersen, filmi, görüşleri, ziyaretçi

Sen Ne Dilersen Filmi Ziyaretçi Görüşleri

Eski 08-15-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sen Ne Dilersen Filmi Ziyaretçi Görüşleri

* Sen Ne Dilersen Filmi Ziyaretçi Görüşleri

2
3
4
5
6
9

serkan dündar

24122007 09:52:00

en daha yeni izledim gerçekten çok etkilendim gerçekten harkulade ir film olmuş izlemeyenler zaman kayetmeden izlemelerini tavsiye ederim:=)

Hilal Çakırlı

18102007 11:28:00

Film i harikaydı u güne kadar hem gülüp hemde ağladığım film olmadı Marika'nın rolüne adeta hayran kaldım Işın Karaca oyunculukta da çok aşarılıydı Hala izlenediyseniz izleyin!

özüm

18082007 00:07:00

aslında ildiklerimizin ildiklerimiz olmadığını ve kızınlık ve kinimizin kaçırdığımız yaşamlar ile kırgınlıkların üymesiyle hisstiklerimizin olduğunu anlatn harika türk yapımlarından iriherksin seyretmesi gereken ir yapım

rahşan hoşnut

17082007 19:17:00

harika çok güzel süper i film seyredin yapılmış nadir güzel türk filmlerinden iri zaten çok az var kaçırmayın

ser_width

22072007 21:55:00

türk sinemasının görüp göreceği en güzel filmlerden iri cem aşeskioğlunu 13 altın kozada görmüştüm en son gerçekten mükemmel i film yapmış oyuncularda onun kadar aşarılı emek weren herkese aşarılar dilerim tek hayalim dayım(yüksel arıcı namı diğer pala) gii çok iyi i oyuncu olmak lütfen türk sineması öyle filmlerden mahrum ırakılmasın

9

anu özkan

18072007 16:59:00

ence cok samimi naif ır fılm olmuş izlenmeye değer

Özge Önenerk

18062007 1600

çok samimi ir film fikret kuşkan, okan yalaık,egüm irgören, zeynep eronat, ışın karaca hepsi harikalar en çok da meleklere ayıldım, çok sıradışılardı valla en çok eğendim, izlemezseniz hata edersiniz, izleyin!

Kaan ŞENGÜL

26042007 19:09:00

Gerçekten de çok güzel ir filmOyuncuların performansları harikaKonusu çok sıcak ve ders verici nitelikteHepimize kardeş kavgasının ne kötü ir şey olduğu konusunda ders veriyorYeniden vizyona girse eminim izlenir

9

Gamze Can

19042007 00:11:00

Neden sonu öyle klişe?

Kaynak: intersinemacom

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com