![]() |
Saklamaç Filmi Ziyaretçi Görüşleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Saklamaç Filmi Ziyaretçi Görüşleri* Saklamaç Filmi Ziyaretçi Görüşleri 2 3 4 5 6 10 17 tuğa 04 ![]() ![]() gerçekten müthiş ir filmdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 8 Dicle 06 ![]() ![]() süper gerildim ama üzüldümde iraz ![]() ![]() ![]() 8 Filiz 25 ![]() ![]() Film gercekten sürükleyici ve etkileyici olmuş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 8 Şenol 06 ![]() ![]() ence film tam korku değildi korkunç sahneleri yoktu ama eskiden izlediğim ir filmi anımsattığı için iraz korktum ![]() ![]() puan 05 ![]() ![]() u filmi dün akşam izledim ve çok gerilmeme rağmen gerçekten çok sürükleyiciydi harika ir finali var ve çok güzel ![]() ![]() 8 deniz 05 ![]() ![]() dün gece izledim ve çok eğendim yani her şey amerikan filmlerindeki gii hiç eklenmeyen kişinin katil olduğunun sonucunu doğuruyor ![]() ![]() erat 05 ![]() ![]() size en uyacak film keleek etkisidir ![]() ![]() ![]() selda 16 ![]() ![]() gerçekten muhteşem,iyi ir senaryosu var ![]() ![]() avrilci 10 ![]() ![]() dakota fanning i cocuk u kadar mı asarılı olur u kızın oynadıgı her filme ayılıyorum kız harika ama filmin konusu cok iyiydi yani ilk korkuda oyle karakter olunmesi vardı adam sonradan katil cıkınca insan cok sasırıyor ya en sonunda da kızın cift karakterli olması filmi cok degerli kılıyooooooooooooo Kaynak: intersinema ![]() |
![]() |
![]() |
|