![]() |
Muro: Nalet Olsun İçimdeki İnsan Sevgisine Filmi Ziyaretçi Görüşleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Muro: Nalet Olsun İçimdeki İnsan Sevgisine Filmi Ziyaretçi Görüşleri* Muro: Nalet Olsun İçimdeki İnsan Sevgisine Filmi Ziyaretçi Görüşleri &lt&lt önceki sayfa S 2 3 4 5 7 cherry 16 ![]() ![]() Kurtlar vadisi izleyicisi değilim ama muronun u dizideki ir kaç karesine şahit olmuştum, oyüzden gittim u filme ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 5 svnc 15 ![]() ![]() mustafa üstündağ gercekten cok asarılı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() REYHAN 15 ![]() ![]() ence harika idi ütün izlemek isteyenler izlemeli ![]() ![]() ![]() ![]() 8 özgür arış 15 ![]() ![]() ![]() eğlenceli ve komik ir film tavsiye ederim iyi vakit geçirirsiniz ama kılı kırk yaran ir kişiyseniz ve kurtlar vadisi izleyicisi değilseniz eğenmezsiniz o ayrı 2 RamazanYILMAZ 14 ![]() ![]() Hayatımda gördüğümen sıradan filmlerden iri ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1 zf 13 ![]() ![]() cok kotu i film olmus kesinlikle tavsiye etmiyorum giden 2 saatime we werdiğim parama acıdım ![]() ![]() 1 gülşah demirkol 11 ![]() ![]() üyük ir hayal kırıklığı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1 akasya akasya 10 ![]() ![]() sinemada izlemeye değer ir film değildi açıkçası ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() genç 09 ![]() ![]() ![]() süper ir komedi filmi 1 mina yılmaz 09 ![]() ![]() çok kötü ve aşarısız ir film ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 8 Efecan Akaş 09 ![]() ![]() ![]() Film Konusu akımından Eksik Ama Gerçekten Muro Hayranlarına Göre Çok İyi Tasarlanmış(ize Göre ) Kaynak: intersinema ![]() |
![]() |
![]() |
|