Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
filmi, görüşleri, içimdeki, insan, muro, nalet, olsun, sevgisine, ziyaretçi

Muro: Nalet Olsun İçimdeki İnsan Sevgisine Filmi Ziyaretçi Görüşleri

Eski 08-14-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Muro: Nalet Olsun İçimdeki İnsan Sevgisine Filmi Ziyaretçi Görüşleri

* Muro: Nalet Olsun İçimdeki İnsan Sevgisine Filmi Ziyaretçi Görüşleri

&lt&lt önceki sayfa

S
2

3
4
5

7

cherry

16122008 14:34:00

Kurtlar vadisi izleyicisi değilim ama muronun u dizideki ir kaç karesine şahit olmuştum, oyüzden gittim u filme ence çok süper olmasa ile izlemeye değerdi Fragmandaki olupda filmde olmayan ölümler dikkatimi çekti Keyifli

5

svnc

15122008 17:03:00

mustafa üstündağ gercekten cok asarılıfilm konuca da asitfragmanları en can alıcı ölümleriydi zatençerezlik i filmdi kafa dağıtmak için iyikurtlar vadisi fanatiği olduğum için kaçırmadım

REYHAN

15122008 17:00:00

ence harika idi ütün izlemek isteyenler izlemeli Ama internette verilen fragmandaki azı ölümler yoktu kaçkere olursa olsun izliye ilirim u sinama yüzünden kurtlar vadisini çok sevmeye aşladım HARİKA YA

8

özgür arış

15122008 1300

eğlenceli ve komik ir film tavsiye ederim iyi vakit geçirirsiniz ama kılı kırk yaran ir kişiyseniz ve kurtlar vadisi izleyicisi değilseniz eğenmezsiniz o ayrı

2

RamazanYILMAZ

14122008 14:11:00

Hayatımda gördüğümen sıradan filmlerden iriKonu desen yok gii irşey Tv dereklamlarıile filmden daha güzel

1

zf

13122008 15:08:00

cok kotu i film olmus kesinlikle tavsiye etmiyorum giden 2 saatime we werdiğim parama acıdım

1

gülşah demirkol

11122008 12:14:00

üyük ir hayal kırıklığı kurtlar vadisinde daha çok eğlenıyordum demekkı unların oyunculukları u kadarlıkmıs hıcır artı goremedım hep sıradandı astan asagı ır konu yok ecerıksız ır fılmdı vakıt gecmek ılmedı verdıgım paraya acıdımda acıdım yazıkk

1

akasya akasya

10122008 15:50:00

sinemada izlemeye değer ir film değildi açıkçasıher ne kadar azı sosyal mesajlar içerse de kurgu zayıftıeğenmedimhatta sıkıldımgiden iki saatim ve param oldu

genç

09122008 2100

süper ir komedi filmi

1

mina yılmaz

09122008 21:43:00

çok kötü ve aşarısız ir film fragmanı izlemek yeterli filmi izlemiş kadar oluyorsun zaten müzikler erat konu çok zayıf askın olan sadece karakter sadece zaman kayettim gereksiz kesinlikle tavsi etmiyorum çok yazıkktam i hayal kırıklıgıydı

8

Efecan Akaş

09122008 0900

Film Konusu akımından Eksik Ama Gerçekten Muro Hayranlarına Göre Çok İyi Tasarlanmış(ize Göre )

Kaynak: intersinemacom

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com