Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kıyısında, sinemanın, yaşamın

Yaşamın Kıyısında - Sinemanın Kıyısında

Eski 08-14-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yaşamın Kıyısında - Sinemanın Kıyısında

60 Cannes Film Festivalinin benim için en büyük hayal kırıklıklarından biri Fatih Akının Yaşamın Kıyısındası olmuştu Aslına bakılırsa yönetmen konusunda fazlaca bir umudum da yoktu, ama festival atmosferinde sezdiğim büyük Fatih Akın ilgisi ister istemez beni de heveslendirmişti Şimdi de 44 Altın Portakalın ağır toplarından biri olarak yarışan filmin bendeki hisleri aynen devam ediyor Türkiye ve Almanya arasında köprüler kurarak ilerleyen öyküde ikisi Alman altı karakter politik, dramatik ve ölüm kokan maceralara atılıyorlar Tematik olarak ilgi çekebilecek öyküde üslup yetersizliği diğer her şeyi geride bıraktı benim için Ne sinematografi ne oyunculuklar oturaklı bir yetkinliğin, ne de senaryo olgun ve bilinçli bir zihnin habercisiydi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com