Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
filmi, unutma

Beni Unutma Filmi

Eski 08-14-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Beni Unutma Filmi

[/b] Romantik Komedi

Süre: 108 dakika

Yönetmen: Andy Tennant

Senaryo: C Jay Cox

Müzik: George Fenton

Görüntü Yönetmeni: Andrew Dunn

Oyuncular: Reese Witherspoon, Patrick Dempsey, Josh Lucas, Candice Bergen, Mary Kay Place

Yapım: 2002 ABD

Dapıtım: UIP

Filmin Orijinal Sitesi

New Yorklu moda tasarımcısı Melanie Carmichael (Reese Witherspoon) hiç beklemediği bir anda kentin en seçkin bekarlarından birisine aşık olur Andrew adlı bu gencin annesi New York Belediye Başkanıdır Ancak genç kadının geçmişinde kimseye anlatamadığı bazı sırlar vardır Örneğin lise yıllarındayken evlendiği zenci düşmanı ırkçı kocası Jake (Josh Lucas), artık paylaşacakları hiçbir şey kalmadığı halde boşanmayı kabul etmemektedir Melanie iyice çıkmaza giren bu ilişkiyi kökünden söküp atma kararıyla Alabamaya gittiğinde kendi geçmişiyle yüzleşecek ve çok önemli bir keşifte bulunacaktır: Güneyli bir kızı doğup büyüdüğü yerlerden çekip alabilirsin ama o kızın yüreğindeki Güneyli ruhunu asla alamazsın

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com