Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
Ãdã¼lã¼â, akbaäÂa, Âkomedi, demet, onur

Demet Akbaä?Â??A Â??Komedi Onur Ã?Dã¼lã¼â?

Eski 08-14-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Demet Akbaä?Â??A Â??Komedi Onur Ã?Dã¼lã¼â?

TÃ?RSAKVakfı tarafından 23-29 Kasım 2007 tarihleri arasındagerçekleÅ?tirilen “Bonus Card 6 Uluslararası Komedi Filmleri Festivali”her yıl geleneksel olarak verilen “Komedi Onur Ã?dülü”nü bu yıl, yarattıÄ?ı eÅ?siz tiplemeleriyle, Türk sineması ve tiyatrosunda “mizah” kültürümüzün zenginleÅ?mesine saÄ?ladıÄ?ı katkılardan dolayı ünlü oyuncu Demet AkbaÄ?’a layık gördü
23 Kasım Cuma akÅ?amı BKM’de yapılan törende ödülünü alan sanatçı, “uzun yıllar tozunu yuttuÄ?um bu sahnede Onur Ã?dülü almak benim için ayrı bir önem taÅ?ıyor Defalarca oyun oynadıÄ?ım bu sahnede ödül alırken hiç heyecanlanmayacaÄ?ımı sanıyordum ama bu bambaÅ?ka bir duyguymuÅ? Beni bu ödüle layık gören ve yaptıkları festivallerle Türk Sineması’na büyük emeÄ?i geçen baÅ?ta Engin YiÄ?itgil olmak üzere herkese çok teÅ?ekkür ediyorum” sözleriyle mutluluÄ?unu dile getirdi

Devami

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com