Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çekim, filmi, ilgileri, kovoy, şangaylı

Şangaylı Kovoy Filmi Çekim İlgileri

Eski 08-14-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Şangaylı Kovoy Filmi Çekim İlgileri

* Şangaylı Kovoy Filmi Çekim ilgileri

Komedi, aksiyon ve macera unsurlarının dengeli ir ileşeni olan

" Shanghai Noon ", Uzak Doğu ve Vahşi atının kendine has yaşamlarını ir araya getiriyor aşrollerinde dövüş filmlerinin unutulmaz aktörlerinden Jackie Chan ile Hollywoodun genç yıldızlarından Owen Wilsonın paylaştığı filmin yönetmenliğini Tom Dey üstleniyor Touchstone Pictures tarafından gerçekleştirilen filmde, ir yanda Çinlileri diğer yanda da kızıl derili ve kovoyları görmek mümkün

Çekimlerine Kanadanın Calgary eyaletindeki Alerta ölgesinde aşlanan " Shanghai Noon "nun diğer Western filmlerinden farkı, görsel ve senaryo açısından oldukça iddialı olması Seyircilere, Çindeki ünlü Yasak Kent, Amerikadaki ir kızıl derili köyü, Çindeki ir demiryolu kampı, ir western kasaası ve eski model ir uharlı tren gii iririnden çok farklı dünyaları aynı anda izleme fırsatı sunan filmde, öykünün 1890 yılında geçmesi nedeniyle tarihsel açıdan dönemin atmosferini yakalamaya özellikle dikkat edilmiş

Vahşi atı üzerine fazla ir şey ilmediği halde western filmlerine ilgisinin henüz çocukluk döneminde aşladığını elirten Jackie Chan filme dair duygularını şöyle dile getiriyor: " Western filmleri enim çocukluk dönemimde çok önemli yer tutar ir kovoy olmak ve kovoylar gii yaşamak daima hayalim olmuştur u filimde oynadıktan sonra onların neden çizme ve derin pantolon giydiklerini, neden şapka ve andana taktıklarını daha iyi anladım Setteki her günümde kovoy olmanın ve ir düşü gerçekleştirmenin tadını çıkarttım

" Shanghai Noon "da Jackie Chana eşlik eden ve filmin yasadışı adamını canlandıran Owen Wilson ise üstlendiği Roy Oannon karakteri konusunda şunları söylüyor " Yasalara aykırı yaşayan ir erkek olduğu kesin ama u olguyu ir akıma günümüzün rock starlarına enzeyeilme uğruna yapıyor Kızları ve parayı elde etmenin kolay yolunun u olduğunu düşünüyor Yasadışı yaşamak onun için ir ideal sanki Ancak unu tam anlamıyla eceremediği için de ortaya pek de aşarılı olmayan ir yasadışı erkek portresi çıkıyor ütün amacı ordello adı verilen arlarda içki içmek ve üyük ir *****lı mücadeleye katılmak"

Çekimlerin aşlamasından önce aktörler aşta ata inmek ve ***** çekmek olmak üzere çeşitli eğitimler almak zorunda kaldılar Owen Wilson, u eğitimin yararını şu sözlerle anlatıyor :

" u filmde çalışmanın en iyi yanlarından irisi de ? şunu yapamam, unu yapamam diye mazeret uyduramamak oldu Antrenörlerimiz öylesine sıkı ir eğitim verdiler ki, çoğu zaman öğle yemeği yemeye ile fırsat ulamadık Sadece çocukluk yıllarımda irkaç kez inmiş, sonra da unutmuştum öylelikle yeniden aşlama fırsatını uldum elki Roy Rogers gii at inemiyorum ama sonuçta idare eder "

(Çekim ilgileri: iggCinema)itirim İkili 2
Aksiyon, Komedi

Altın Yumruk İstanul'da
Aksiyon, Komedi

Smokin
Aksiyon, Komedi

80 Günde Devrialem
Macera, Komedi

itirim İkili 3
Aksiyon, Komedi

Yasak Krallık
Aksiyon, Fantastik

Kung Fu Panda
Animasyon, Komedi

Sıcak

Yalanlar Üstüne
Dram

Afa: Şangaylı Kovoy Filmi Çekim ilgileri

Kaynak: intersinemacom

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com