Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
fareleri, filmi, willard`in

Willard`İn Fareleri Filmi

Eski 08-14-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Willard`İn Fareleri Filmi

[/b] Duygusal

Süre: 100 dakika

Yönetmen: Glen Morgan

Senaryo: Gilbert Ralston, Glen Morgan

Görüntü Yönetmeni: Robert McLachlan

Müzik: Shirley Walker

Oyuncular: Crispin Glover, RLee Ermey, Laura Harring, Jackie Burroughs, Kim McKamy, William S Taylor

Yapım: 2003 ABD

Dağıtım: New Films

Filmin Orijinal Sitesi

Hayat, 30 yaşındaki Willard (Crispin Glover) için büyük bir tuzak haline gelmiştir Ölü babasının hayaleti tarafından rahatsız edilen ve annesine psikolojik bağlarla bağlanmış olmaktan boğulan Willard, etrafında olup bitenleri anlamayı başaramadan hayatına devam etmektedir Willard, Martin-Stiles Manufacturingde büro katibi olarak çalışmaktadır Ölen babası, Frank Martin (R Lee Ermey) ile ortaklık yaparken bunu şart koşmuştur Evinin bodrumunda yaşayan farelerle güçlü bir bağ kuran Willardın binlerce fare arkadaşı vardır Willardın işteki yetersizliğini kapatmak için, Bay Martin tarafından büroya getirilen, güzel Cathryn (Laura Elena Harring), ona karşı anlayışlı davranmaktadır Ama Stiles malikanesinin bodrumu Wilardın fare arkadaşları Sokrates, Ben ve diğerleri tarafından istila edilmeye başlayınca o da geri adım atacaktır Willardın üzerindeki baskı artmaya başlarken, bu altüst oluşun sorumlusu olanlar onun açlıktan gözü dönmüş ve ürkütücü arkadaşlarına hesap vermek durumunda kalacaktır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com