Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dünyanın, efsaneyim, geldi, sonu

Ben Efsaneyim - Dünyanın Sonu Geldi, Yine!

Eski 08-14-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ben Efsaneyim - Dünyanın Sonu Geldi, Yine!

1954te Richard Matheson tarafından aynı adla yazılmış romanın üçüncü uyarlaması Ben Efsaneyim, Constantinein (2005) yönetmeni Francis Lawrence tarafından çekildi 2012 yılında geçen öykü, Will Smith tarafından canlandırılan ?dünyadaki son adamın, onu izleyen virüslü yaratıklara karşı savaş verirken aynı zamanda insanlığın kaderini değiştirmek için kendini feda edişini anlatıyor ?Dünyanın sonu paranoyasını virüs salgınları ve yabancı yaratıkların istilasıyla işleyen filmler furyasına eklenen Ben Efsaneyim, bunların ilk üç boyutlu teknolojiye uyumlu tekniklerle yaratılmış olanı Yokoluş, yalnızlık, umutsuzluk ve çaresizlik temaları, bu kez bomboş ve yıkık bir New York manzarasında tek başına ayakta kalmaya çalışan bir adamın trajedisiyle birleşiyor

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com