![]() |
Güzel Dedektif Filmi Ziyaretçi Görüşleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Güzel Dedektif Filmi Ziyaretçi Görüşleri* Güzel Dedektif Filmi Ziyaretçi Görüşleri 2 3 4 5 7 kartal acar 10 ![]() ![]() sandra ullock' un oyunculuğunu doğal uluyorum ![]() ![]() 9 melisa 21 ![]() ![]() en çok eğendim ama şurası ana saçma geldi 1 günde saçını kaç yıldır taramamış akımsız irini nasıl güzelleştiriyorlar hemde yarışmada son 2 ye kalacak kadar ama film güzeldi 4 üşra 24 ![]() ![]() açıkçası filmi hiç ama hiç eğenmedim ![]() ![]() ![]() ![]() - puan 24 ![]() ![]() hayatımda hiç ukadar aptalca ir film izlememiştim ![]() ![]() cansu 22 ![]() ![]() çok müthiş ir filmizlerken çok eğlendim ![]() ![]() - puan 31 ![]() ![]() filim i harika sadece şunu öğrenmek istiyorum filimdeki müzik çok güzel onu ulamıyorum ana yardımcı olun puan 22 ![]() ![]() hiç güzel degildi çok asitti 9 feyza çetinkaya 20 ![]() ![]() iğrenç ir film 9 feyza çetinkaya 20 ![]() ![]() şunu söyleyeilirimki filmdeki en güzel kız meri jo(texsas) ve rhode ısland tamara 06 ![]() ![]() kesinlikle cok hos i film oturum 100 kere isleyeilirm espriler zekice yapilmiş emek verilmiş konusunun ir kısmı klasik olsada çirkin kızı güzellestirme esprisine hoş ir akış acısı katmış ence ![]() ![]() ![]() ugra 27 ![]() ![]() gerçekten emek verilmiş ve çok etkileyici kutlarım puan 30 ![]() ![]() 10 puan vermemin tek seei sandra ullock hayranı olmamdır gizli 04 ![]() ![]() ence Sandra ullock'un en harika filmlerinin ilk üçünde yer alıyor süper ir film ilker 14 ![]() ![]() ![]() komedi macera tarzı güzel ir film ence keyif alarak izlediğimi söyleyeilirim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 4 ismi gizli 31 ![]() ![]() Vasat ![]() ![]() ![]() 5 ismi gizli 27 ![]() ![]() Eglencelik ir film ![]() ![]() 2 ismi gizli 27 ![]() ![]() Sandra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2 ismi gizli 27 ![]() ![]() Sandra ullcok'a daha guzel filmler yakısırdı ![]() ![]() ![]() 7 ismi gizli 25 ![]() ![]() Eminim sandra ullock hayranları artmıştır ![]() Kaynak: intersinema ![]() |
![]() |
![]() |
|