![]() |
Adım Sam Filmi Ekii |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Adım Sam Filmi Ekii* Adım Sam Filmi Ekii Orijinal Adı I Am Sam Yönetmen Jessie Nelson Senaryo Kristine Johnson Jessie Nelson Oyuncu Sean Penn (Sam Dawson) Michelle Pfeiffer (Rita Harrison) Dakota Fanning (Lucy Dawson) Dianne Wiest (Annie) Loretta Devine (Margaret Calgrove) Richard Schiff (Turner) Laura Dern (Randy Carpenter) rad Allan Silverman (rad) Joseph Rosenerg (Joe) Stanley DeSantis (Roert) Doug Hutchison (Ifty) Rosalind Chao Ken Jenkins Wendy Phillips Mason Lucero Pamela Dunlap rent Spiner Sanat Yönetmeni Erin Cochran Kostüm Susie DeSanto Müzik John Powell Makyaj Alan D'Angerio Denise Fischer Yapımcı Lisa Campell (Prodüktör) Michael De Luca (Prodüktör) arara A ![]() (Yardımcı Prodüktör) Özel Efektler Ron olanowski Sinematografi Elliot Davis Oyuncu Seçimi Mary Gail Artz arara Cohen Üretim Yönetmeni Aaron Osorne Set Dekorasyonu Jennifer M ![]() Üretim Yönetmeni arara A ![]() Ses Douglas Axtell Paul Timothy Carden Yapımcı Firma Avery Pix Yapımcı Firma Avery Pix Yapım Yılı 2001 Yapım Ülkesi AD Filmin Süresi 132 dakika Filmin Resmi Sitesi http:iamsammovie ![]() Orijinal Dili İngilizce Vizyon Tarihi 05 ![]() ![]() enim Adım Sam Drama Senli enli Drama, Çevirmen Drama, Gerilim Carlito'nun Yolu Drama, Gerilim Kayıp, Aranıyor: Dera Winger elgesel Crossing Over Drama enim Adım Sam Drama Sıcak Yalanlar Üstüne Dram Afa: Adım Sam Filmi Ekii Kaynak: intersinema ![]() |
![]() |
![]() |
|