Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
domınıc, istanbulda, swaın

Domınıc Swaın İstanbul'da

Eski 08-14-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Domınıc Swaın İstanbul'da

*

10 Yıl Önce Lolıta Filmiyle Tanınan Domınıc Swaın, Dehşet Geccesi Filminin Galası İçin İstanbul'a Geldi

ABD'yi aktris Dominic Swain, Yönetmen John Keeys'in Dehşet Geccesi adlı filminin 20 Temmuz'daki galası için Türkiye'ye geldi Gece Gündüz programının sorularını yanıtlayan oyuncu, kariyerinde dönüm noktası olan Lolita filminden hayvanseverliğine kadar pek çok konuda kendini anlattı

LOLITA HAYATIMI DEĞİŞTİRDİ

'Sinemaya Lolita filmiyle çok genç bir yaşta başladım Lolita'nın romanını okumuştum, gerçekten bir şahaserdi Filmi ise hayatımı değiştirdi Böyle bir filmle kariyerine başlamak bir şanstır Bu filmde oynamasaydım belki de oyuncu olmayacaktım'

ÇEKİMLER SIRASINDA ÇOK DİKKATLİ DAVRANDILAR

'Çekimlerde çok zor zamanlar geçirdiğimi söyleyemeyeceğim Jeremy Irons'ın kucağına oturduğum sahne gibi cinsel imalı hareketlerde bana çok dikkatli davranıyorlardı Lolita çekildiği dönemi yansıtan bir filmdi'

GÜNSÜR'ÜN AĞIRBAŞLI BİR OYUNCULUĞU VAR

'Mehmet Günsür'ü Dehşet Geccesi filminde tanıma fırsatı buldum Ondan etkilendim, çok ağırbaşlı ve güçlü bir oyunculuğu var Aynı zamanda çok ****i bir adam'

20 YAŞIMDAN BERİ HAYVANLAR İÇİN ÇALIŞIYORUM

'PETA için pek çok projede yer aldım 20'li yaşlarımdan beri hayvanlar için çalışıyorum Bu çalışmalar sırasında Romanya'dan bir köpek buldum, siyah ve kocaman bir köpek Giderek büyüyor'

Kaynak: intersinemacom

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com