Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bekliyorum, dilemesini, özür

Özür Dilemesini Bekliyorum

Eski 08-15-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Özür Dilemesini Bekliyorum

*

Hokkabaz Filminin Yönetmeni ve Başrol Oyuncusu Cem Yılmaz, Ne Zaman İyi Bir İş Yapsa Eleştiri Aldığını ve Oscar Alsa Bile, Bunun Dövülüp Elinden Alınacağını Söyledi

Yılmaz, Hokkabaz filminin Berlin'deki galasından sonra düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, 'Ne zaman iyi bir iş yapsam eleştiri yiyorum

Oscar alsam, dövüp elimden alacaklar' dedi

Filmin senaryosunu çaldığı yönündeki iddialara cevap veren Yılmaz, 'Bu çok ağır bir suçlama Fikir hırsızlığıyla suçlanmak bizi meşgul ediyor Bu haksızlıktır Şimdi bu iddianın doğru olmadığı ortaya çıktığı zaman ne olacak?

Bunun yaptırımı ne olacak? ' diye konuştu İddiaları ortaya atan Savaş Ay'la da hiçbir ilişkisi kalmadığını belirten Yılmaz, 'Özür dilemesini beklemiyorum Ama Savaş Ay'la ilişkim kalmadığını beyan ediyorum' dedi

Filmin hazırlığı için bir yıl eve kapandığını söyleyen Yılmaz, 'Uzun bir çalışma sonucunda bir grubun emeğiyle bu film ortaya çıktı Bu emeğe saygı duyulması gerekir Bu suçlamalara diğer filmlerimde de uğramıştım' diye konuştu

Almanya'da yaşayan Türkler hakkında da film yapabileceğini söyleyen Yılmaz, 'Almanya'daki Türkler hakkında film yapabilirim Ama iyi hazırlanıp, burada yaşayan Türklerin bu filmde kendini bulması gerekir Öyle rastgele film yapmam' dedi

Yılmaz, Almanya'daki Türk seyircilerinin hassasiyetlerini iyi bildiğini belirterek, Almanya'daki Türk izleyicilerinin Hokkabaz filmine gösterdiği ilgiden memnun olduğunu ifade etti

Basın toplantısına filmin diğer oyuncuları Özlem Tekin, Tuna Orhan ve yönetmen Ali Taner Baltacı da katıldı

Hokkabaz filmi Almanya'nın birçok kentindeki sinemalarda gösterime girdi

Kaynak: intersinemacom

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com