![]() |
Özür Dilemesini Bekliyorum |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Özür Dilemesini Bekliyorum* Hokkabaz Filminin Yönetmeni ve Başrol Oyuncusu Cem Yılmaz, Ne Zaman İyi Bir İş Yapsa Eleştiri Aldığını ve Oscar Alsa Bile, Bunun Dövülüp Elinden Alınacağını Söyledi ![]() Yılmaz, Hokkabaz filminin Berlin'deki galasından sonra düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, 'Ne zaman iyi bir iş yapsam eleştiri yiyorum ![]() Oscar alsam, dövüp elimden alacaklar' dedi ![]() Filmin senaryosunu çaldığı yönündeki iddialara cevap veren Yılmaz, 'Bu çok ağır bir suçlama ![]() ![]() ![]() Bunun yaptırımı ne olacak? ' diye konuştu ![]() ![]() ![]() Filmin hazırlığı için bir yıl eve kapandığını söyleyen Yılmaz, 'Uzun bir çalışma sonucunda bir grubun emeğiyle bu film ortaya çıktı ![]() ![]() ![]() Almanya'da yaşayan Türkler hakkında da film yapabileceğini söyleyen Yılmaz, 'Almanya'daki Türkler hakkında film yapabilirim ![]() ![]() ![]() Yılmaz, Almanya'daki Türk seyircilerinin hassasiyetlerini iyi bildiğini belirterek, Almanya'daki Türk izleyicilerinin Hokkabaz filmine gösterdiği ilgiden memnun olduğunu ifade etti ![]() Basın toplantısına filmin diğer oyuncuları Özlem Tekin, Tuna Orhan ve yönetmen Ali Taner Baltacı da katıldı ![]() Hokkabaz filmi Almanya'nın birçok kentindeki sinemalarda gösterime girdi ![]() Kaynak: intersinema ![]() |
![]() |
![]() |
|