Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
avåarâın, filmiÂsalyangozâ, yeni

Avå?Arâ??ıN Yeni Filmi:Â??Salyangozâ??

Eski 08-15-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Avå?Arâ??ıN Yeni Filmi:Â??Salyangozâ??

Bu sene sanat hayatının 25 yılını kutlayan Hülya AvÅ?ar, kariyerinin 50 filmine 'Salyangoz' ile imza atacak Filmin çekimine Temmuz ayında baÅ?lanacak 'Salyangoz'un yönetmenliÄ?ini ise Hülya AvÅ?ar'ın 1987 yılında rol aldıÄ?ı 'Bir Kırık Bebek' filminin de yönetmeni olan Nisan Akman üstlenecek

'Salyangoz', Hülya AvÅ?ar'ın 50 filmi olmasının yanı sıra yapımcılıÄ?ını üstlendiÄ?i ilk sinema filmi olmasıyla da Å?imdiden dikkat çekti Daha önce yapımcılıÄ?a sıcak bakmayan AvÅ?ar, 'Yapan Yapım' film Å?irketini kurmasının nedenini Å?u sözlerle açıkladı: "Sinemada anlatacak daha çok hikayem var Bu hikayeleri anlatmak için oldukça sabırsızım Bu nedenle de yapımcılıÄ?a yöneldim Böylelikle projeleri daha hızlı bir Å?ekilde hayata geçirme fırsatım olacak"
BoÅ?anmıÅ? bir kadın ile çocuÄ?unun yaÅ?adıklarını konu alan 'Salyangoz', izleyiciyle önümüzdeki sinema sezonunda buluÅ?acak Filmde, hayatından birebir kesitler bulmanın mümkün olmadıÄ?ını söyleyen AvÅ?ar, "BoÅ?anmıÅ? bir anne ile çocuÄ?un hikayesi denilince akla benim gelmem doÄ?aldır Ne var ki öyle deÄ?il! Filmin hikayesi gerçekte yaÅ?anmıÅ? bir olaydan senaryolaÅ?tırıldı 'Salyangoz', parçalanmıÅ? bir ailenin çocuklar üzerindeki etkileri üzerine çekilecek" diye konuÅ?tu Filmin oyuncu kadrosu ise önümüzdeki günlerde Hülya AvÅ?ar ile Nisan Akman tarafından belirlenecek

Devami

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com