Aşk Tutulması Filmi Ziyaretçi Görüşleri |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Aşk Tutulması Filmi Ziyaretçi Görüşleri* Aşk Tutulması Filmi Ziyaretçi Görüşleri &lt&lt önceki sayfa S 2 3 4 _feyza_ 24 11 2008 20:22:00filme gittim ve çok sevdim çok sıcak ir filimdi kendimi irden eski türk filmi izliyormuşum gii hissettim aynı o hava vardır fahriye evcen ve tolgahan sayışman filme çok yakışmışlar u filmdeki ütün oyuncuların emeğine sağlık çok güzel ir film çıkarmışlar aynı zamanda yönetmen murat şekere ve emeği geçen herekese teşekkürler ve aşarılar dilerim 8 PINAR YAŞAR 16 11 2008 23:22:00en çok eğlenerek izledim filmi Müziklere ayıldım Tolga Sayışman da u arada çok yakışıklı tuncay ıçak 12 11 2008 20:00:00en filmi izledim gerçek aşkın değerini ilenlere tavsiye ederim hiçte paraya yazık değil tam ir aşk filmi en ayıldım FATİH TAKIR 12 11 2008 16:56:00ence cok süper ir film Fenerahça veya aşka i takım hiç farketmez filmin konusu dizileri andırsada iraz anâl olsada oyuncular filmi iyi oynamışlar ayrıca irilerine cok yakışıyorlar![]() ![]() deniz toptaş 12 11 2008 15:16:00çok tatlı çok sıcak ir film ![]() iki gün üst üste gittim![]() tek kelime ile harikulade![]() düşük not veren arkadaşlar uğur f li diye vermiş ama filmde f ye vurgu yapılan ir şey yok ir adamın ir takıma duyduğu aşk ve ir kadına duyaileceği aşkı anlatıyor![]() ilknur aktaş 04 11 2008 16:08:00izlediğimde deli gii aşık olmak istedim güldüm agladım ile ama her şeye rağman müthiş ir filmmmm elkıs uluocak 31 10 2008 20:49:00Hepinize katılıyorum gerçekten on numara ir film çıkartmışlar ortaya oyuncu kadrosu ve seçilen ikili süper ![]() ![]() sizlere küçük i tavsiye sakın kaçırmayın 1 HANDE TEKİN 31 10 2008 15:41:00u filme güsel diyenlere inanamıyorum ya *****le güldürmeye devam eden i zihniyet![]() u kdr saçma u kdr içler acısı film görmedim ne kdrda asit zaman kayından aşka işi değil hiç aşık olmayanlar evet filmide işiler anlatıldını sanailir aldanıpta gideyim demeyin![]() ![]() Kaynak: intersinema com |
|
|
|