Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
darc, filmi, görüşleri, jeanne, ziyaretçi

Jeanne D'arc Filmi Ziyaretçi Görüşleri

Eski 08-15-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Jeanne D'arc Filmi Ziyaretçi Görüşleri

* Jeanne D'arc Filmi Ziyaretçi Görüşleri

2
3
4

felis domesticus

02092007 1300

gecenin i yarısı kurcaladığım televizyonda jeanne d'arcın hikayesi die i film takıldı gözüme dedim gece gece aşka ne izlicem ilk aşta uyur uyanık izledim ki sonra aktım ki fransa die yırtınan kızlardan iri olarak fransadan nefret ettim filmin sonlarına doğru ve jeanne yakılırken artık fransa krallaığının jeanne'a sahip çıkmadığı için ***** ediyodumve en komiğide jeanne'ın yakılmasından 25 yıl sonra azize seçilmesiydi ki o da eni enden aldı

8

FÜZE DİŞLİ

01092007 21:11:00

u filmi alam ana zorla seyrettirdiOna önce çok kızdım ama soora filmin içinde kayoldumUyandığımda annemin koynunda ağlıyodumEtkileyici

İpek Koyu

01092007 21:09:00

Hayatımda izlediğim en etkileyici filmdi çok ağladımen zaten küçükkende Jeanne Darc ın çizgi filmini izleyip ona hayran olmuştumVe u film sayesinde Milla Jovovich 'e olan sevgim arttı HARİKA İR FİLM

ceren parcal

27072007 1700

hayatımda etkilendiğim en güzel filmler arasında artık konusu müthiş u olayın içerisinde dini motifler ulunması filmi daha çekici kılıyor ence herkesin islemesi lasım

5

asuman ötü

27072007 12:36:00

etkileyici ir film fransanın u dönemde izlemiş olduğu politika, kilisenin taç giydirme ve yönetimdeki etkisi ve üstünlüğü,u açıdan akıldığında döneme ayna tutan ir Luck esson yapımı insanların nasıl vahşice yargılandığı, yoldan çıkmış inançlar, sapkınlıklar ve cahillikler açıkça göz önünde! düşündükçe ir elimde incil, ir elimde Kur'an okuyup hangisinin inandıcı ve kutsal oldunu izzat görmek en güzeli unu deneyen kaç kişi var acaa? denemeden ile ir şeyler söylemek mümkün irinden yozlaşmış olarak 4 insan evladının elinden çıkmış 4kitap diğeri ise Allah Kelamı olarak ahsedilen, ir eşi daha olmatan ir kitap evet! fazla düşünmeye gerek yok herşey ap açık dimi? ))

9

eren turgut

27072007 11:17:00

nde dun gece fox tvde izledim ence güzeldikatolik propagandası yapıldıgına inamıyorum çünkü fransanın karsısındakide aynı dinden ir devlet

süper i film azı anlamadığım yerler var ama güseldi yani konusna ayıldım o kızın gerçekten yakıldığı düşüncesi tüylerimi diken diken yapöaya yetti neyse kısaca rova u filmi yapanlara)

8

mercan

23062007 1200

tuhaf ir filmdi insan önce jean a hak verip onu savunurken sonraları ortaya çıkan adam jean ı sorgularken şüphe duyuyor ama etkileyi ir film olduğunu kaul etmek gerek

1

monalisa

13062007 18:51:00

u filmi ilk kez dün akşam FOX TV de izledim ve açıkcası eğenmedim yarıda ıraktım tam ir katolik propagandası ancak iraz Hıristiyanlık hakkında ilginiz varsa yeni ir şeyler daha eklemenize ve ir dinin ne kadar fena halde ozulmuş olduğunu nasıl ir politika izlendiğini görmenize katkı sağlayailir filmi oyuncuların performansı açısından öveilirim aslında u oyuncular hakkında yorum yapmak ile yanlış olur Luc esson un ilginç ir denemesi ence anlamlı filmler yapmak istediğinde gerçekten güzel ir film olan Leon u hatırlayarak filmi çekmeye(onun filmidir) girişsin gerçi u durum yönetmenden çok senaryo ile alakalı neyse sonuçta ilgilenmek için izleneilir

9

yasin atayılmaz

13062007 0100

ya oyuncular kısmında milla jovovich in adını göremedim, kız aşrolde adını yazmamışsınız çok ayıp (milla nın üyük hayranıyım alümünü alın dinleyin derim özelliklede wiced game şarkısı) film ence güzeldi, e sonuçta Luc esson ın filmimüzik ve ses effectlerini daha güzel yapsalardı keşke

tarzan_77_@hotmailcom

17052007 22:13:00

TİTANİC ve yüzüklerin efendisinden sonraki izlediğm engüzel film idi jean darc ir köle ve ülkesi için ölen ir savaşçıdır öldüğünde çok ağladım

Kaynak: intersinemacom

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com