![]() |
Jeanne D'arc Filmi Ziyaretçi Görüşleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Jeanne D'arc Filmi Ziyaretçi Görüşleri* Jeanne D'arc Filmi Ziyaretçi Görüşleri 2 3 4 felis domesticus 02 ![]() ![]() ![]() gecenin i yarısı kurcaladığım televizyonda jeanne d'arcın hikayesi die i film takıldı gözüme ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 8 FÜZE DİŞLİ 01 ![]() ![]() u filmi alam ana zorla seyrettirdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İpek Koyu 01 ![]() ![]() Hayatımda izlediğim en etkileyici filmdi çok ağladım ![]() ![]() ![]() ceren parcal 27 ![]() ![]() ![]() hayatımda etkilendiğim en güzel filmler arasında artık konusu müthiş u olayın içerisinde dini motifler ulunması filmi daha çekici kılıyor ence herkesin islemesi lasım 5 asuman ötü 27 ![]() ![]() etkileyici ir film ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 9 eren turgut 27 ![]() ![]() nde dun gece fox tvde izledim ence güzeldi ![]() ![]() puan 05 ![]() ![]() süper i film azı anlamadığım yerler var ama güseldi yani konusna ayıldım o kızın gerçekten yakıldığı düşüncesi tüylerimi diken diken yapöaya yetti neyse kısaca rova u filmi yapanlara) 8 mercan 23 ![]() ![]() ![]() tuhaf ir filmdi insan önce jean a hak verip onu savunurken sonraları ortaya çıkan adam jean ı sorgularken şüphe duyuyor ama etkileyi ir film olduğunu kaul etmek gerek 1 monalisa 13 ![]() ![]() u filmi ilk kez dün akşam FOX TV de izledim ve açıkcası eğenmedim yarıda ıraktım tam ir katolik propagandası ancak iraz Hıristiyanlık hakkında ilginiz varsa yeni ir şeyler daha eklemenize ve ir dinin ne kadar fena halde ozulmuş olduğunu nasıl ir politika izlendiğini görmenize katkı sağlayailir filmi oyuncuların performansı açısından öveilirim aslında u oyuncular hakkında yorum yapmak ile yanlış olur Luc esson un ilginç ir denemesi ence anlamlı filmler yapmak istediğinde gerçekten güzel ir film olan Leon u hatırlayarak filmi çekmeye(onun filmidir) girişsin gerçi u durum yönetmenden çok senaryo ile alakalı neyse sonuçta ilgilenmek için izleneilir 9 yasin atayılmaz 13 ![]() ![]() ![]() ya oyuncular kısmında milla jovovich in adını göremedim, kız aşrolde adını yazmamışsınız çok ayıp (milla nın üyük hayranıyım ![]() ![]() ![]() tarzan_77_@hotmail ![]() 17 ![]() ![]() TİTANİC ve yüzüklerin efendisinden sonraki izlediğm engüzel film idi jean darc ir köle ve ülkesi için ölen ir savaşçıdır öldüğünde çok ağladım Kaynak: intersinema ![]() |
![]() |
![]() |
|