Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
filmi, travma

Travma Filmi

Eski 08-15-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Travma Filmi

[/b] Korku

Süre: 92 dakika

Yönetmen: Marc Evans

Senaryo: Richard Smith

Müzik: Alex Heffes

Görüntü Yönetmeni: John Mathieson

Oyuncular:
Colin Firth, Mena Suvari, Naomie Harris, Tommy Flanagan, Sean Harris, Kenneth Cranham

Yapım: 2004 İngiltere

Dağıtımcı: KenDa

Gösterime Giriş Tarihi: 4 Şubat 2005

Bir kaza sonucunda karısı Elisa`yı kaybeden Ben (Colin Firth), yıkılmıştır Yeni bir hayat kurabilmesi için tedaviye ihtiyacı vardır Bu tedaviyi de çocukluğunda annesinin ölümüyle birlikte düzenli olarak gittiği psikiyatriste giderek sağlar Anılarından uzaklaşabilmek için de yeni bir apartmana taşınır Apartman bir morgun üzerine yapılmıştır

Ben`in taşındığı yeni apartmanında içine düştüğü boşluğu dolduracak cana yakın bir komşusu olur: Charlotte (Mena Suvari) Ben, hayalle gerçeği karıştırıyordur Onun karısını kaybettiği sırada şehirde başka bir cinayet daha olmuştur Pop yıldızı Lauren Parris bir cinayete kurban gitmiştir Dedektif Jackson (Ken Cranham) Beni sinsice hareket etmekten suçlar ve onu pop yıldızı Lauren Parris`in katledilmesi olayının içine karıştırır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com