![]() |
Disney'den 'The Chronicles Of Narnia' |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Disney'den 'The Chronicles Of Narnia'* James McAvoy da filmde rol alıyor Harry Potter serisinin de esin kaynağı olan 'The Lion, The Witch and The Wardrobe', C ![]() ![]() ![]() C ![]() ![]() ![]() ![]() Andrew Adamson, 'çekimlere geçen yıl haziran ayında başladık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yaklaşık 800 kişinin birarada yer aldığı sahneler olduğuna da değinen Adamson, 'şehirden uzakta bir yerde iki saat bu ekiple çekimler yaptık ![]() ![]() ![]() ![]() Çekimlerinin büyük çoğunluğu Yeni Zelanda'da gerçekleştirilen film için kullanılan yardımcı mekanlar ise Polonya, Çek Cumhuriyeti, İngiltere ve Los Angeles ![]() Filmde İkinci Dünya Savaşının başlamasının ardından Londra, artık eskisi kadar güvenli bir yer değildir ![]() Bu sebeple Peter, Susan, Edmond ve Lucy isimli dört çocuk, taşrada güzel bir evi olan Profesör Kirkeün yanına gönderilir ![]() Tilda Swinton da filmde 'Orlando', 'Adaptation' ve 'Broken Flowers' gibi filmlerde rol alan Tilda Swinton, Narnia geçidinde afacanların savaşmak zorunda kaldığı beyaz cadı rolüyle kariyerinin en ilginç deneyimlerinden birini yaşadı ![]() Tilda Swinton, 'bu rolü oynamaya daha önce kitabı çocuklarımla okuduğumda edindiğim izlenim sonucu karar verdim ![]() ![]() Senaryoyu çocuklarıma okudum ![]() ![]() Mr Tumnus karakterini ise James McAvoy canlandırıyor ![]() James McAvoy, 'arkadaşlarıma Narnia Günlükleri'ni hiç duymadığımı söylediğimde bana katıla katıla güldüler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Film, bu ay Türkiye'de de vizyona girecek ![]() Kaynak: intersinema ![]() |
![]() |
![]() |
|