Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
anka, filmi, kuşu, sırrını

Anka Kuşu - Bana Sırrını Aç Filmi

Eski 08-15-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Anka Kuşu - Bana Sırrını Aç Filmi

[/b] Dram

Süre: 95 dakika

Yönetmen: Mesut Uçakan

Senaryo: Mesut Uçkan

Görüntü Yönetmeni:[/b] Mehmet Gün

Müzik: Serkan Akgün

Oyuncular: Yalçın Dümer, Ceren Öztürk, Kenan Bal, Kaan Girgin, Gafur Uzuner, Tafih Hürkan, Rahmi Dilligil

Yapım: 2007, Türkiye

Dağıtımcı: 35 Milim Filmcilik

Filmin Orijinal Sitesi
Filmin Fragmanı

Vizyona Giriş Tarihi: 9 Kasım 2007

"İçinizdeki öteleri gören gözü fark edin!

Dilediğiniz zaman ve mekânı orada yaşayabilirsiniz!

İnsanın, "Kâinattaki her zerrede var olmak" gibi bir sırrı vardır

Ve bu ölümsüzlük sırrıdır!

Anka Kuşu, bu sırrı bulup getirecek!

Anka Kuşu,

sizi size böldürüp,

yok olan, çürüyen

yanlarınızla savaştıracak!"
Türk Sinemasında klasik hale gelen filmleriyle ilk defa başörtüsü sorununa, faili meçhul cinayetlere ve İstiklal Mahkemelerine el atan usta yönetmen Mesut Uçakan, son filmi "Anka Kuşu/Bana Sırrını Aç" ile de, yine çok tartışılacak bir eserle geliyor

Başrollerini Yalçın Dümer, Ceren Öztürk, Kenan Bal, Kaan Girgin, Fatih Hürkan ve Gafur Uzunerin paylaştığı film, gündemdeki hararetini bugün de koruyan kimi siyasi gelişmelere de gönderme yaparak, bir yönetmenin ölümsüzlük sırrını sorgulamasını anlatıyor

Türkiyenin sosyal/siyasi yapısına dair çok tartışılacak yeni gündem maddeleriyle gelen Anka Kuşu 9 Kasım 2007de vizyona girecek

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com