|  | Kong New York'un Kralı |  | 
|  08-15-2012 | #1 | 
| 
Prof. Dr. Sinsi
 |   Kong New York'un Kralı* 'King Kong', haftaya gösterime giriyor New York şehrinde ***** estiren goril 'King Kong'un dün akşam galası yapıldı   Filmin yıldızı Naomi Watts, Oscarlı Adrien Brody ve Jack Black ile yapımcı, yönetmen ve yazar Peter Jackson galaya katıldı  Jackson'ın 'King Kong'u 1933'de çekilen Fay Wray, Robert Armstrong ve Bruce Cabot'lu filmin yeni bir anlatımı   Filmde Naomi Watts, Ann Darrow karakterini oynuyor   Ann,1933'lerde yaşayan vodvil oyuncusudur ve bir film yıldızı olmaya can atmaktadır  Onun şansı Jack Black yani yönetmen Carl Denham ile tanışmasıyla açılır  Yönetmen Ann'i film yıldızı yapmak için söz vermiştir  İkisi film için uzak bir adaya yolculuğa çıkarlar  Ann, Kong isminde bir goril tarafından kaçırılır  Kısa bir süre sonra Kong'dan kaçmayı başarır ama güzel ve çirkin New York'ta tekrar birleşirler  Ann, en sonunda onun Kong'la arasında derin bir bağ olduğunun farkına varır  Naomi Watts, filme nasıl karar verdiğini anlattı: 'Peter Jackson'la tanışmadan yaklaşık altı ay önce bana ilk kez ondan bir telefon geldi  Yalnızca King Kong'u yeniden çekiceğini ve bunun için benimle ilgilendiğini analatan bir telefondu  Düşündüm  Bu ilginç ve harika geliyordu ama onun daha önce 12 kadınla çok iyi görüşmeler yaptığını duymuştum   Ve sonra onunla tanışmak için onu aradım  Onunla ve karısı Fran Walsh ile tanıştım  Yazar ortağı Phillipa Boyens ile de tanıştım  Ve onlar bana filmi anlattılar bu harika bir fikirdi   Peter Jackson efektlerin kralıydı ve bu sevimli hikaye 1930'lu versiyonundan sonra yenileniyordu  Bu yüzden Peter Jackson'ın görsel efekt dünyasında zekice çekilmiş filmlerini aklıma getirdim  Bu bana çok hoş geldi  ' George Lucas da galaya katıldı Yönetmen yapımcı George Lucas da yakın dostu Jackson'a destek vererek geceye katılanlar arasındaydı  George Lucas, 'Peter Jackson'la iyi bir arkadaşlığımız var  Şirketlerimiz de iyi dostlar  Biz Jackson'a yıllar önce yapacağı çekimlere başlamadan önce ses ve görsel efekt konularında yardımcı olduk' dedi   Jack Black, genellikle komik ve sevgi dolu karakterleri canlandırır  Bu filmdeyse kötü bir adamı canlandırıyor   Avustralyalı oyuncu Naomi Watts, nasıl hazırlandığını da anlattı: Naomi Watts, 'birtakım akrobatik çaışmalar yaptım  Tabii ki bana havada geriye dönme gibi hareketlerde yardım eden olağanüstü bir kadın vardı  Ama bu hareketler filmde beni en fazla zorlayan bölümlerdi  Çok fazla fiziksel güç harcamanız gerekiyor  Ben bu konularda çok iyi değilim' dedi  Adrien Brody de 'çekim süreci zorluydu ama heyecanlıydı  Aksiyon sahneleri düşündüğümden de zordu  Evden dokuz ay uzak kalmak işin zor kısmıydı  Ama film çekimleri eğlenceli geçti' yorumunda bulundu   'King Kong', tüm dünyada 14 ve 15 aralıkta gösterime girmeden önce Japonya, Fransa ve Yeni Zelanda'da galası yapılacak   Kaynak: intersinema  com | 
|   | 
|  | 
|  |