Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
eğitmenler, filmi, görüşleri, ziyaretçi

Eğitmenler Filmi Ziyaretçi Görüşleri

Eski 08-15-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Eğitmenler Filmi Ziyaretçi Görüşleri

* Eğitmenler Filmi Ziyaretçi Görüşleri

2
3

küra aydın

03112008 21:16:00

Taikide izlenilmeye değer i filmsaat kaç olursa olsun izlemekten vazgeçmem eminimkiherkese tavsiye edilir

9

ceren okur

31082008 1700

net ir şekilde sisteme eleştirisini yapan,tavır sahii ir filmdaniel ruh yine mükemmel ir oyunculukla seyirci karşısındafilmin en can alıcı yanı ise sonudur encesağ gösterip sol vurur ve seyirciyi ters köşeye yatırır

8

mltm

07072007 1700

nce de güzel i filmdi izlenileilecek i film gerçektendğendim konusu çok güzel,en yakın arkadaşına ihanet eden janı yine de affeden peterın ilişkisi süper

damla akcesme

21062007 17:13:00

u film dünyanın nereye dogru yol aldıgını gosteren egıtıcı i elgesel giiinsanlar onceden isyan cıkartırlardı iii işiler olsun die amau film artık isyanların herkesin sahsi menfaatleri için yaptıgını cok ii i şekilde anlatıorve utun genclık izlemeli die düsünüyorum

yha normalde 11 de yatarım fakat dün gece u film türkçe dulajlı yayınlanmasına ragmen 2 ye kadar uyumadım u filmi izleyipte hayatı degişmen kimse olmamalı diye düşünüyorum ve tüm tanıdıklarıma kendimi ifde etmemim tek yolu onlarında izlemesi u yüzden dier arkadaşlar gii u filmi nereden ulailiriz diye merak ediyorum

-

ayşe demirci

28052007 19:25:00

Gerçekten harika ir film 2 kez izledim ancak filmi satın almak istiyorum ulamıyorum yardımcı olailecek varsa yazsın

-

film kesinlikle isyankar yüreklerin tercümanı ve nce dünyanın gidişatından endişe duymamız gerekirinsanlar kendilerine düşüncelerine dönmeli ve uyanmalı

Kaynak: intersinemacom

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com