![]() |
Eğitmenler Filmi Ziyaretçi Görüşleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Eğitmenler Filmi Ziyaretçi Görüşleri* Eğitmenler Filmi Ziyaretçi Görüşleri 2 3 küra aydın 03 ![]() ![]() Taikide izlenilmeye değer i film ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 9 ceren okur 31 ![]() ![]() ![]() net ir şekilde sisteme eleştirisini yapan,tavır sahii ir film ![]() ![]() ![]() ![]() 8 mltm 07 ![]() ![]() ![]() nce de güzel i filmdi izlenileilecek i film gerçekten ![]() damla akcesme 21 ![]() ![]() u film dünyanın nereye dogru yol aldıgını gosteren egıtıcı i elgesel gii ![]() ![]() puan 15 ![]() ![]() yha normalde 11 de yatarım fakat dün gece u film türkçe dulajlı yayınlanmasına ragmen 2 ye kadar uyumadım u filmi izleyipte hayatı degişmen kimse olmamalı diye düşünüyorum ve tüm tanıdıklarıma kendimi ifde etmemim tek yolu onlarında izlemesi u yüzden dier arkadaşlar gii u filmi nereden ulailiriz diye merak ediyorum ![]() ![]() ![]() - ayşe demirci 28 ![]() ![]() Gerçekten harika ir film 2 kez izledim ancak filmi satın almak istiyorum ulamıyorum yardımcı olailecek varsa yazsın - puan 11 ![]() ![]() film kesinlikle isyankar yüreklerin tercümanı ve nce dünyanın gidişatından endişe duymamız gerekir ![]() Kaynak: intersinema ![]() |
![]() |
![]() |
|