![]() |
Evrim Filmi Ekii |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Evrim Filmi Ekii* Evrim Filmi Ekii Orijinal Adı Evolution Yönetmen Ivan Reitman Senaryo Don Jakoy David Diamond Oyuncu David Duchovny (Dr ![]() Dan Aykroyd (Governor of Arizona) Julianne Moore (Dr ![]() Orlando Jones (Dr ![]() Seann William Scott (Wayne Green) Ted Levine (General Woodman) Ethan Suplee Michael ower Pat Kilane Ty urrell Katharine Towne Gregory Itzin Ashley Clark Michelle Wolff Sarah Silverman Görüntü Yönetmeni J ![]() Sanat Yönetmeni David F ![]() Richard F ![]() Kostüm Aggie Guerard Rodgers Müzik Gavin Greenaway John Powell Makyaj Ken Chase Judith A ![]() Karyn Huston Yapımcı Jeff Apple Paul Deason Daniel Golderg Sheldon Kahn Özel Efektler Chad Atkinson Philip artko urt Dalton Nathan Aot (Görsel Efektler) rian egun (Görsel Efektler) Alan oucek Eric runeau (Görsel Efektler) Sinematografi Michael Chapman Oyuncu Seçimi Margery Simkin Set Dekorasyonu Lauri Gaffin Üretim Yönetmeni Paul Deason Angela Heald Ses Christopher Assells Karen M ![]() Dino Dimuro Scott Martin Gershin Nerses Gezalyan Nerses Gezalyan Yapımcı Firma The Montecito Picture Company Yapım Yılı 2001 Yapım Ülkesi AD Filmin Süresi 101 dakika Filmin Resmi Sitesi http:evolution-themovie ![]() ![]() ![]() ![]() Dağıtıcı Firma Warner ros Orijinal Dili İngilizce Vizyon Tarihi 20 ![]() ![]() Kalim Seninle Romantik, Komedi Zırtapoz Komedi, Çok Özel Komedi, Drama Can Dostlar Drama, Komedi The X - Files: İnanmak İstiyorum Drama, Gizem Sıcak Yalanlar Üstüne Dram Afa: Evrim Filmi Ekii Kaynak: intersinema ![]() |
![]() |
![]() |
|