|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
annemden, baårol, biäkem, dinledim, doäumumu, karavus, musallatâın, oyuncusu |
![]() |
Musallatâ??ıN Baå?Rol Oyuncusu Biä?Kem Karavus: Annemden Kendi Doä?Umumu Dinledim Ve |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Musallatâ??ıN Baå?Rol Oyuncusu Biä?Kem Karavus: Annemden Kendi Doä?Umumu Dinledim Ve“Musallat”da doÄ?um sahnesinin kendisini çok endiÅ?elendirdiÄ?ini belirten Karavus, “İnternette doÄ?um görüntüleri izleyecektim, bilgisayarım kilitlendi ![]() ![]() ![]() Kasım ayında vizyona girecek filmler arasında en çok dikkat çeken ve ses getiren yapımlar arasında gösterilen “MUSALLAT”ın baÅ?rol oyuncusu BiÄ?kem Karavus, filmde en çok doÄ?um sahnesinden etkilendiÄ?ini söyledi… Burak Ã?zçivit’le oynadıÄ?ı ilk sinema filminin kendisini çok heyecanlandırdıÄ?ını ve oyunculuk kariyeri açısından da önemli olduÄ?unu vurgulayan güzel yıldız Å?öyle konuÅ?tu: “Musallat’ta özellikle doÄ?um sahnesi beni biraz endiÅ?elendirdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() “Musallat”daki partneri BiÄ?kem Karavus’un tüm sahnelerde son derece baÅ?arılı performans sergilediÄ?ini belirten Burak Ã?zçivit ise, “BiÄ?kem’i doÄ?um sahnesinden sonra tebrik ettim, monitöre bile bakamadım ve çok etkilendim ![]() ![]() “Musallat”ın aksesuar ve makyajlarını Hollywood stüdyolarında görev alan bir ekip, Ben Nye yaptı… Film, gerek son teknoloji aksesuar, makyaj, efektleriyle gerekse ilginç konusu ve görselleriyle sinemaseverlerin ilgi odaÄ?ı olacak… YapımcılıÄ?ını Mia Yapım’ın üstlendiÄ?i, yönetmenliÄ?ini Alper Mestçi’nin yaptıÄ?ı “Musallat” 16 Kasım’da tüm Türkiye’de vizyona girecek… Senaryosunu Alper Mestçi’nin kaleme aldıÄ?ı filmin, yapım ortaÄ?ı ise Dada Film-Murat ToktamıÅ?oÄ?lu… Ã?ZEL SİLİKONLA HAMİLE OLDU… BaÅ?rolü, Burak Ã?zçivit’le paylaÅ?tıÄ?ı Musallat’ta özellikle doÄ?um sahnesinde son derece baÅ?arılı bir performans sergileyen BiÄ?kem Karavus’un karnına özel silikon uygulandı… Devami ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|